KiemeltMotorokMotoros jogosítványMotorozás

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Gyere velem motorozni tuti jó lesz”

“Rutinon én is le raktam letört a kuplung kar végejót röhögtem rajta, de csináltam tovább mert ez volt az egyik nagy álmom”

“Bennem az volt, hogy azért is megmutatom a világnak hogy képes vagyok rá és büszke vagyok rá hogy a motorosok közé tartozom Viszont ezt csak Te érzed mire vagy képes ,és csak a Te döntésed mit szeretnél, azért ne motorozz hogy másnak megfelelj”

“A fiúk többet esnek, hidd el. Sokkal felelőtlenebbek. Én is elfektettem műszaki vizsgán. Még 20 év után is félek, nem magam miatt, hanem azok miatt, akik azt hiszik, hogy övék az út. Kitartást csajszi. ”

“Én még forgalomba is eltaknyoltam a tanuló motorral. A padka és 200 kg között préselődött a bokám. Egyszer a rutin pályán is jó nagyot sikerült esni vizsga előtt egy nappal. Ja és enyém a legrövidebb vizsga rekordja másodjára meglett a forgalom, a többi elsőre”

via GIPHY

“Nekem is volt rutin vizsga előtt hogy majdnem beborultam a fűbe, de ha odafigyel maximálisan és nem idegeskedik, akkor minden rendben lesz ha szeret motorozni nem szabad abbahagyni”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Ugyan én pasi vagyok, de mi imádjuk a motoros csajokat. Ne add fel. kitartás. Biztosan menni fog ”

“fel a fejjel és folytassa tovább! minden motoros egyszer vagy kétszer eldobja a vasat..”

“Én A korlátlan jogsit szereztem nagyon sokszor elestem gyakorlás közben. De nem adtam fel. Tavaly ősszel lett meg a jogsim és a motorom is. Meg érte nem feladni. Hajrá csajszi sikerülni fog ”

“Minden 8asnál lepottyantam, majd megkérdezte röhögve az oktatóm, hogy mikor unom meg, és veszem észre, hogy az alapjárat sok, és kéne játszani a kuplunggal. Akkor abban a pillanatban megtudtam volna fojtani, hogy miért nem tudott szólni azelőtt mielőtt a bokám cipóra dagadt, mert ráesett a motor. Menni kell, csinálni kell, nem szabad feladni! Örülök, hogy a pályán estem, nem a forgalomban saját mocival. ”

“Én is eldobtam, de felállítottuk. Aztán megint… Na és? Mára megtanultam, most már megy, harmadik éve boldogan gyűjtöm a kilométereket! Ne szegje kedved, mindenkivel előfordul! ”

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük