KiemeltMotorokMotoros jogosítványMotorozás

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Remélem hamar üdvözölhetünk az utakon! ”

“Ne add fel! Csodálatos szabadságérzetet ad! Nekem azt mondta az oktatóm, hogy respect, aki ennyit esett, mint én, már régen feladta! A 163 centivel álltam neki korlátlannak, a lábam csak spitzben ért le… 8-ast nem tudtam sokáig megcsinálni, kínomban 50ccm3-s robogóval gyakoroltam. Nagy sebességnél nem estem. Vigyázz magadra! Hajrá! ”

“Én negyven év motorzás után is el tudom dobni főleg álló helyzetben! Ez benne van a kalapban! Soha nem tántorított egyetlen esés sem!”

“Soha ne add fel! Ha esés után nem állnál fel akkor soha sehova nem érnél. Csak menni, menni tovább.”

“Rutinra készülve a 8as közben első féket berántottam. Pofára estem, mint a gyerekek a lábbal hajtóssal. Oktató megkérdezte, hogy ez mi volt? Elestem! Válaszoltam. Motor fel és mentem tovább.”

“Én is letörtem a kuplungkart ne add fel, hajra ”

“Kanyarodásnál elborultam aztán álló helyzetben nem ért le a lábam. Ne add fel … A jó motoros borul tessék folytatni…”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

via GIPHY

“Én is lapjára fektettem 2x is. Mint aki jól végezte dolgát vártam, hogy jöjjenek talpra állítani. Szerintem, aki azt mondja, hogy sosem borult az hazudik “

“…3x volt bukfencem …ilyen volt, van és lesz is ”

“Nekem a 150-es ETZ-n mindig fennakadt az úszó. Azt mondták ilyenkor gyorsan kell kiengedni a kuplungot. Elhittem. Oktatáson, forgalomban megtörtént, meglógattam a motort, az oktató nem hitt a szemének mögöttem. Nagyot estem. Ez 25 éve volt. Azóta is motorozok gond nélkül.”

“Én is pereceltem, leszakadt a vállam, kórház műtét, amint lehetett vissza ültem azóta is motorozok. Azt a szabadságérzet, imádom! pedig 66 eves vagyok.”

“én már tanulás közben a rutinpályán betakartam, mire felállítottam a mocit lefialtam, egy hétig derékszögben állt a hátam. Gyakorló motoroskén átlagban 1,5-ször borítom meg évente, mivel nem nagyon ér le a lábam, ezektől nem kell megijedni, hanem tanulni kell belőle, hogy hogyan küszöböljük ki ezeket, vagy esés közben mit csináljunk, hogy ne sérüljünk meg. Természetesen azt kívánom, hogy soha ne essen vagy boruljon el senki, de előfordul. A kedvedet semmi kép ne vegye el. Vagy ő érzi, ezt neki kell eldönteni, az ő felelőssége, az biztos hogy noszogatni lehet, de erőltetni semmiképp.”.

“Én is borultam kanyarban még a tanfolyam alatt, azóta nem okoz problémát a fordulás Menni fog az, ne add fel! ”

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük