fbpx

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Èn az esèst gyakoroltam elsőkörbe akarva akaratlanul, ( azota nincs para…) Aki esni tud azt màr nagy meglepetes nem èrheti. Ahogy mondtàk a többiek is felàllni es menni tovàbb. A biciklizést se adja fel senki egy esès utàn. Magàra vigyazzon a motor pótolható!!!!! JUST DO IT!!!!”

“SOHA ne add fel…ha feladod, vesztettél és inkább most borulj, mint majd forgalomban. Én ugyan nem borultam,de tettem már vasat földre, mert nem bírtam megtartani, mivel nem normálisan ért le a lábam…elröhögtem hogy én így szoktam leszállni”

“Nekem 2 motor balesetem volt a télen pár napos eltéréssel. Akkor a motor is rám esett. El kell mondjam nem vagyok egy nagy alkat. Alig vagyok 40 kg. Jó a motor se nagy. Mivel kisebb robogóm van. De pár nap után benéztem a műhelybe, ahol állt a motor és azt mondtam magamnak. HA LEESEL A LÓRÓL RÖGTÖN VISSZA KELL ÜLNI MERT UTÁNA NEHEZEBB. Egyébként én a motort jobban sajnáltam, mint hogy féljek. ”

“A kisgyerek, mikor járni tanul számtalanszor elesik. Aztán feláll és megint….egészen addig amíg meg nem tanulja készség szinten. Egyetlen titka van. Nem feladni, gyakorolni.”

“Ne add fel ezen mindenki átmegy én is dőltem el a motorral a rutinpályán mondta az oktató nem baj megtanuljuk azt is hogyan kell felállítani a motort és volt, hogy a kertben eldőltem a motorral egy álló helyzetben. Az ilyen miatt nem szabad feladni vissza kell ülni és menni aztán imádni fogod a motorozást és elfelejted hogy eldőltél vele ”

via GIPHY

“Én a tanpályán estem, keltem. Még a bordám is elrepedt egyszer A korlátlanon. Fel a fejjel, így szerzel rutint. Minden borulásból tanul az ember. Csak bátorság! 50 évesen kezdtem az önálló motorozást, NE ADD FEL CSAJSZI!!!”

“Ha most nem ülsz vissza akkor később már nem fogsz és kárba vesznek az eddigiek! Örülj, hogy lehet nagymotor jogsid, nekem már sajnos nem pedig nagyon szerettem volna.”

“Én is eldobtam egyszer a rutinpályán. Csináltam a pálya végén a 8-ast és rosszul vettem az ívet.. Ha nem próbáltam volna visszaszerezni az egyensúlyom akkor csak simán seggre ülök. Így viszont hátráltam és a végén csak seggreültem meg elgurultam a francba. Kérdezte is az oktató hogy hogy sikerült ekkorát esni.. És a legszebb hogy éppen akkor dicsért meg anyának a pálya elején egy srác, hogy milyen ügyesen csinálom.. Abban a pillanatban elestem.”

“Én is most állok a rutin előtt szintén A1. Ne adja fel!! Az esések is tanítanak. Hogy máskor hogyan lehet jobb. Remélem nem száll le a “lóról” és folytatja. (mondom én aki nagyon be van parázva)”

“Nem sikerülhet minden elsőre, sok sok tanulás kell hozzá. Az hogy eldőlt vele csak megerősíti, hogy mire kell jobban figyelni. Mindenki hibázott már az életében, én is eldöntöttem 2× a motort rutinpályán, felállítottam és mentem tovább. Bicajozás közben is estünk, amikor tanultuk. Egy a fontos még tanulók vagyunk az első féket ne húzgáljuk kanyarokban, rutinpályán egyáltalán ne.”

 

A köövetkező oldalon folytatódik, lapozz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x