KiemeltMotorokMotoros jogosítványMotorozás

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Én A korlátlant tettem le, négyszer borultam, de mindig felálltam!El kell felejteni, és menni tovább!! 100% sikerülni fog!!!”

“Nekem nincs nagymotorra jogsim, csak robogóm, de akármilyen fáradt vagyok, felülök, elmegyek gurulni és feltöltődöm, kikapcsol az agyam. A szabadság, a km-ek “falása” mindig feltölt! Mindig amikor leszállok, folyamatosan mosolygok, ha nem lenne a két fülem, tutti körbe vigyorognám a fejemet!

Az az érzés amikor a többi motoros is visszaint és a “testvérükként” üdvözölnek felemelő és jó érzés! Kérlek ne add fel! Küzdj érte és nem fogod megbánni! Ha elesel, felállsz és mész tovább! Tedd ezt a jogsival is, állj fel, porold le magad és menj tovább! :)”

“Amikor elkezdtem a mocira a nagy A-t, Én is estem, mert nem bírtam megtartani, vizsga előtt körforgalomba egy hülye gyerek megelőzött, szabályszerűen felkenődtem a kocsira, mert az első kerekemet meglökte, vizsgára törött bordákkal mentem és akkor is megcsináltam a motor jogsit. Nincs olyan Mocis aki nem esett. Cél legyen előtted, hogy ügyi vagyok megcsinálom”

“Én is estem már el motorral, sőt még egy busz is fel lökött és a sürgősségin kötöttem ki. Hál Istennek a zúzódáson kívül nem lett semmi bajom. Másnap rá pattantam a másik motorra es húztam tovább a gázt. Ez benne van a pakliban. Ne add fel csak mert valami nem sikerül.”

via GIPHY

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Sikeres rutin vizsga után egy héttel: rutin pályán várakozva a motoros társamra, h menjünk a forgalomba, mondja az oktatóm, tegyek pár kört ha van kedvem persze már az elindulás is érdekesre sikeredett első visszaforduló, persze, h be takaróztam a motorral oktató: ez mi volt nemtom… többi tanuló kérdezi, mikor lesz a rutin vizsgám? Egy hete, volt…..Oktató: na, az idei esésed meg volt ”

“Szerintem én tartom a pályacsúcsot 12 borulás/nap “felállni, koronát igazítani, tovább menni” ráadásul, két fajta motoros van. Az egyik, aki már esett, a másik, aki fog ”

Elindultunk… az első magyar internetes oldal motoros nőknek a Csajokamotoron.hu

“Ne aggódj!!! Én a forgalmi vizsga előtti órában nyomtunk egy bemelegítő kört. A jobbos kanyarnál megálltam.. 2-ben próbáltam indulni persze, hogy magamra húztam a motort. Az oktatómnak, mikor kiszállt lila volt a feje igaz Főni? Naaa… Jó baszottul fájt a bal lábam.. Sérülés miatt. De cataflam és az akarat segített… Ne add fel soha az álmaid! Menni fog.. Higgy magadban… Itt mindenki takarózott már be.. Nem szégyen ”

“Engem lehúzott az oktató hogy sose leszek motoros, egy igazi tapló volt. Két napig nem akartam felkelni az ágyból úgy elment a kedvem. Ez 4 éve volt most ezresem van Fel ne add nekem!!!!!!”

“Nem szabad feladni. Én is borítottam a rutinpályán, utána sajnos élesben is borultam, amit szerencsésen megúsztam. Azonnal visszaültem.”

Folytatás a következő oldalon, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük