fbpx

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Fel a fejjel semmi vész, egy motoros legyen merész!!!”

“Én is kapaszkodtam meg már a gázkarban. Mindjárt az első motorra ülésnél, neki is mentem a ház sarkának, el is dobtam a vasat. Jó régen volt, még ’90-ben, egy 125-ös Etz -vel. Most már Tdm 850 géppel megyek, és a házak sarkait is békén hagyom ”

“44 évesen vizsgáztam nagy motorra. Hat év alatt kb. négyszer estem el, szerencsére nem lett nagy bajom. Két évvel ezelőtt térd protézist kaptam a jobb térdembe! Amikor már tudtam segédeszközök nélkül járni, kimentem a garázsba, próbáltam felszállni a motoromra, eleinte nem ment, de nem adtam fel! Te se add fel, a motorozás élményét semmi sem pótolja! Higgy magadban, hallgass a párodra! Az oktatók mindenkivel kiabálnak, engedd el a füled mellett! Sok sikert kívánok! Szuper élményekben lesz részed!”

“Csak azt adjuk fel amin bélyeg van!!!”

“Aznap, amikor átvettem a jogsimat hazafele az utolsó 250 m-en (úgy hogy előtte 300 km-t levezettem aznap) egy körforgalomba a kamionok által kifolyatott gázolajon csúsztam el. Utána sokáig aszfalt parám volt. Én utána rengeteg időt szántam a vezetés technikai tréningekre. Menni fog amúgy meg azokkal is megtörténik, akik ezer éve motoroznak. Láttam már olyat”

“Csiiiináááááááld! Soha semmit nem feladni! Menni fog!!!”

“Kétféle motoros van, aki borult és aki borulni fog…Te már túl vagy rajta, hajrá””

“Gondoljon csak arra, miért kezdte el és hogy a végén màr ne adja fel! Meg tudja csinálni! Kèpes rà!!!”

“Engem le akartak beszélni az A korlátlan jogsiról, mert nem tudtam megbarátkozni a Suzuki GS 500-zal. Aztán ráültem a Fazerre és tádámm, minden ment elsőre Nehéz visszaülni, nekem baleset után tartott sokáig, de hidd el megéri, sokkal magabiztosabb leszel! ”

via GIPHY

“Fel ne add csajszi!! 2x borult rám a motor a rutinon… 1x a virágoskertből toltak ki….. És akkor mi van!? Azért vagy ott h.gyakorolj!!! Nincs egyforma nap…. 1x jobban megy.. 1x kevésbé! Na csak ügyesen!!!! Hajrá!!!!”

 

Lapozz a folytatáshoz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x