fbpx

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

A forgalmi vizsgán csak a vizsgabiztost és az oktatómat “vesztettem el” az is sikerült Igaz a vizsga végén a vizsgabiztos megjegyezte, hogy a városi forgalomban kicsit lassú vagyok Na mindegy a jogsi a kézben!
Amikor felveszem a sisakom és indulok motorozni, akkor az érzés, hogy a motor és én vagyok az valami szuper boldogság!”

“Amikor én csináltam az A2 jogsit, elestem a gs500-al, ahogy dőlt el a gép és visszafogtam kihúzta a vállam, amikor emeltem vissza egyenesbe, akkor ugrott vissza a helyére. Hálistennek sokan látták ezt is, mint ahogy azt is, hogy az Aldi parkolóban szinte nullával eldőltem úgy, hogy a motorommal már túl voltunk a 7000 közös kilométeren, nem beszélve arról hogy már 4 éve megvan az A2 jogsim, 3 éve pedig a korlátlan.”

“Többet ad a motorozás, mint amennyit ilyenkor elvesz az emberből. Hogy mondjak mást is, rutin vizsgán a visszafordítóban nem 1-be raktam vissza a gépet, hanem üresbe, próbáltam volna visszatenni, mikor észrevettem, de hiába raktam nem ment, mert a gs duplakuplungos és mire sikerült berakni 1-be már annyira lelassultam meg elvesztettem az egyensúlyt, hogy le kellett tenni a lábam és meg is buktam. Mindenki masnak sikerult csak nekem nem, mégis itt vagyok.“

“Fel a fejjel! Ha ez vigasztal, elmondom, hogy a rutinpályán, én is magamra borítottam egy 500-as Suzit. Igencsak meglepődtem, de felállítottuk és csináltam tovább. Sőt! A fiúk is borultak .Én is néha elbizonytalanodtam a tehetségemet illetően, de nagyon akartam a jogsit és ez motivált! Úgyhogy hajrá! Kitartás! ”

via GIPHY

“Egy apróság miatt nem érdemes feladni “Egy nagy álmot”!! Te motorra születtél!! Ott a helyed.”

“Én 2szer borultam a rutinpályán Ez bent van a pakliban. A barátnőm majdnem minden rutinon borult Ez miatt fel ne add ”

“Bár nem nő vagyok mégis azt mondom, hogy akit nem érnek kudarcok az nem is tud győzni fölötte érdemes legyőzni a kudarcaidat, amiken átmentél, így leszel igazán sikeres. Sikeres az az ember, aki fel tud állni a kudarcaiból.”

“Ha az ember nem ült volna vissza a lóra, nem lett volna honfoglalás.”

Mi a jó a cipzárban? – a csapatban motorozás szabályai

“Én is estem párszor. Kicsi vagyok és volt olyan, hogy nem tudtam kijönni a gödörből úgy szedték le rólam a motort. A motoros találkozóra mentem be és lassan kanyarodtam leszedtem az ereszt, a motort ott is úgy szedték le rólam. Volt 1 nagy esésem válltöréssel, de akkor sem hagytam abba.”

“Én az első négy rutin órán mindig borultam, nem kicsit. Első órán tipikus hiba, megrántottam a gázt, ki a pályáról, a kerítés fogott meg visszagondolva örülök ezeknek, megtapasztaltam kicsit, milyen amikor kimegy alólam a motor. Vissza kell ülni, mint mikor ledob a ló! Hajrá! ”

 

Lapozz a folytatáshoz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x