fbpx
CsajokHírekMotoros csajok

A SIDI ünnepli Nancy van de Ven WMX-győzelmét

Nancy van de Ven sidi motoros csizmábanNancy van de Ven a 2022-es szezont a női motokrossz-világbajnokság összesített tabellájának élén zárta 201 ponttal, megelőzve a 2. Lynn Valkot és a 3. Larissa Papenmeiert.

A motokrossz az ereiben folyik, hiszen már gyerekként az édesapjával és a bátyjával együtt kezdett el versenyezni. Nancy mindig is egyetlen célt tűzött ki maga elé: világbajnok akar lenni. Pályafutása során számos top tízes helyezés és öt második helyezés után a holland versenyző a törökországi Afyonkarahisarban koronázta meg álmát.

A szezon nagyon jól indult számomra, hiszen Mantovában nyertem, ahol a piros táblát is átvettem – mesélte a frissen megválasztott motokrossz-világbajnok. ‘Természetesen a fő célom mindig a győzelem. De a versenyek nagyon megterhelőek, és a dolgok nem mindig úgy mennek, ahogyan az ember szeretné. Most viszont túl vagyok a boldogságtól, sikerült megcsinálnom’.

Annak ellenére, hogy Portugáliában egy bukás csúnya zúzódást okozott neki, Szardínián pedig némi balszerencse érte, a 25 éves holland versenyző nem csüggedt, és megőrizte jó koncentrációját és egyenletes eredményeit.

“Most vezetem a ranglistát, végre megnyertem az első világbajnoki címemet. Nagyon akartam ezt, már régóta ez volt a célom” – erősítette meg lelkesen. “Mindenkinek meg kell köszönnöm a támogatást, a családomnak, a csapatnak, a szurkolóknak és a szponzoroknak. Nem is lehetnék boldogabb, hogy egy olyan cég áll mellettem, mint a Sidi” – folytatja. “Mindig elérhetőek, az eredményektől függetlenül támogatnak, teljes mértékben bíznak bennem, ahogy én is bízom bennük. Rendkívül hálás vagyok nekik.”

Nancy van de Ven sidi motoros csizmában

Nancy kilencéves pályafutása során különböző csizmamodelleket viselt, mielőtt az Atojo felé fordult, amely 2019 végén hivatalosan is bekerült a trevisói székhelyű cég termékpalettájába. Ezek a csizmák nagy ellenállóképességet, kényelmet és minőségi anyagokat kínálnak, hogy biztosítsák a versenyző vezetési érzékenységét és tökéletes együttműködést a motorkerékpárral.

“Az első pillanattól kezdve nagyra értékeltem az Atojo-t, amikor felvettem – magyarázza van de Ven – Nagyon könnyű és abszolút rugalmas. Csak egy motorozásra van szükségem, hogy a versenyen is használni tudjam őket. Ez elképesztő. Nagyon kényelmesek és védettnek érzem magam. Nagyon sokáig tartanak, és nagyon tetszik a modern megjelenésük, ami teljesen különbözik a sok más modelltől, amivel találkozom. Nagyon elégedett vagyok” – zárta mondandóját.

*** A www.DeepL.comfordítóval fordítva ***

Forrás: Sidi

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x