CsajokHírekMotoros csajok

A SIDI ünnepli Nancy van de Ven WMX-győzelmét

Nancy van de Ven sidi motoros csizmábanNancy van de Ven a 2022-es szezont a női motokrossz-világbajnokság összesített tabellájának élén zárta 201 ponttal, megelőzve a 2. Lynn Valkot és a 3. Larissa Papenmeiert.

A motokrossz az ereiben folyik, hiszen már gyerekként az édesapjával és a bátyjával együtt kezdett el versenyezni. Nancy mindig is egyetlen célt tűzött ki maga elé: világbajnok akar lenni. Pályafutása során számos top tízes helyezés és öt második helyezés után a holland versenyző a törökországi Afyonkarahisarban koronázta meg álmát.

A szezon nagyon jól indult számomra, hiszen Mantovában nyertem, ahol a piros táblát is átvettem – mesélte a frissen megválasztott motokrossz-világbajnok. ‘Természetesen a fő célom mindig a győzelem. De a versenyek nagyon megterhelőek, és a dolgok nem mindig úgy mennek, ahogyan az ember szeretné. Most viszont túl vagyok a boldogságtól, sikerült megcsinálnom’.

Annak ellenére, hogy Portugáliában egy bukás csúnya zúzódást okozott neki, Szardínián pedig némi balszerencse érte, a 25 éves holland versenyző nem csüggedt, és megőrizte jó koncentrációját és egyenletes eredményeit.

“Most vezetem a ranglistát, végre megnyertem az első világbajnoki címemet. Nagyon akartam ezt, már régóta ez volt a célom” – erősítette meg lelkesen. “Mindenkinek meg kell köszönnöm a támogatást, a családomnak, a csapatnak, a szurkolóknak és a szponzoroknak. Nem is lehetnék boldogabb, hogy egy olyan cég áll mellettem, mint a Sidi” – folytatja. “Mindig elérhetőek, az eredményektől függetlenül támogatnak, teljes mértékben bíznak bennem, ahogy én is bízom bennük. Rendkívül hálás vagyok nekik.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nancy van de Ven sidi motoros csizmában

Nancy kilencéves pályafutása során különböző csizmamodelleket viselt, mielőtt az Atojo felé fordult, amely 2019 végén hivatalosan is bekerült a trevisói székhelyű cég termékpalettájába. Ezek a csizmák nagy ellenállóképességet, kényelmet és minőségi anyagokat kínálnak, hogy biztosítsák a versenyző vezetési érzékenységét és tökéletes együttműködést a motorkerékpárral.

“Az első pillanattól kezdve nagyra értékeltem az Atojo-t, amikor felvettem – magyarázza van de Ven – Nagyon könnyű és abszolút rugalmas. Csak egy motorozásra van szükségem, hogy a versenyen is használni tudjam őket. Ez elképesztő. Nagyon kényelmesek és védettnek érzem magam. Nagyon sokáig tartanak, és nagyon tetszik a modern megjelenésük, ami teljesen különbözik a sok más modelltől, amivel találkozom. Nagyon elégedett vagyok” – zárta mondandóját.

*** A www.DeepL.comfordítóval fordítva ***

Forrás: Sidi

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük