fbpx
Hírek

Freestyle motocross show az Arena Plazában

arena freestyle 3252Testközelből figyelhetjük meg ezen a héten az olasz Alvaro Dal Farra és két társa, valamint az olasz Hujber Péter lélegzetelállító mutatványait az Aréna lelátója előtti zsebkendőnyi területen.

A motoros levegőakrobaták egy erre az alkalomra teherautó platóból összeállított pályán hajtják végre az életveszélyes ugrásokat. Május 8-án és 10-én (csütörtökön és szombaton) 14, 16 és 18 órakor a budapesti Arena Plaza lelátója előtt ingyenes freestyle motocross show-t tartanak, melyre világhírű olasz és magyar freestyle motorosok a gravitáció összes törvényét meghazudtoló ugrásokkal és trükkökkel készülnek. Többek között a freestyle motorosok egyik legnehezebb mutatványára, a Back Flip (hátra szaltó) ugrására tesznek kísérletet két napon keresztül, összesen hat alkalommal.

 

Bár már jó időben megérkeztem a bemutatóra, hogy le tudjam fotózni ahogy a srácok készülődnek, mégis a szívemhez kaptam, mikor az első ugró tőlem néhány méterre felbukkant a lelátó előtt. Később is csak a fényképezőgépen keresztül mertem nézni őket, úgy nem annyira félelmetes. Nekem, akinek a motorral a lejtőn lefele guruláshoz is alaposan neki kell veselkednem, elképzelhetetlen, hogy merik megcsinálni ezeket a látványos trükköket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Az olasz csapat tagjai (Alvaro Dal Farra, Massimo Bianconcini, Luca Zironi) szemmel láthatóan sokat gyakoroltak a bemutató előtt a tákolmánynak tűnő rámpán, amit egy kamion platójából építettek. Néhány egyszerű, bemelegítő ugrás után már el is kezdték a trükköket. A műsorvezető mindeközben folyamatosan noszogatta Hujót, hogy mutasson valami látványosat, de a magyar versenyzőnek beletelt egy kis időbe, mire megpróbálkozott az első trükkökkel.

Ilyen showt eddig csak drága belépőjegy ellenében láthatott a magyar közönség, de most ingyen nézhetjük meg a motoros kaszkadőröket. A bemutatóhoz kapcsolódva a KTM legújabb modelljeit is kiállították a pláza területén, és a bemutatók szünetében értékes ajándékokat is nyerhetnek a szerencsések.

arena freestyle 3197arena freestyle 3251arena freestyle 3225arena freestyle 3290

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x