fbpx
CsajokHírekMotoros divat

Rockhard Helmets az O’Neal-től

300408amd3Egy vadonatúj motoros bukósisakmárkát dobott piacra az O’Neil cég. A sisakok különlegessége, hogy grafikájukról világhírű rockbandák logói köszönnek vissza, természetesen az együttesek engedélyével.

A limitált darabszámban kiadott bukósisakok mindegyike sorszámmal van ellátva, és hivatalos hitelességi irat jár hozzájuk. A kezdő kollekcióban az AC/DC, a Hustler, a KISS, a Lynyrd Skynyrd és a Slayer tagjai által jóváhagyott fényezésekkel kerülnek a sisakok a boltokba.

A sisakok három különböző stílusban vásárolhatóak meg: utcai zárt, off-road és utcai nyitott kivitelben lesznek kaphatóak. Minden sisak megfelel a forgalmazó országban életben lévő nemzetközi biztonsági előírásoknak, így lesz belőlük európai változat is.

A Rockhard sisakok forgalmazója úgy tervezi, hogy évente több alkalommal jelenteti majd meg a legújabb grafikákkal készült sisakokat.300408amd300408amd2300408amd4

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x