fbpx
CsajokMotoros divat

Leértékeltük a gyerekpólókat

gyerekpolo leertekelveKözelednek az ünnepek, amire mi is nagy erőkkel készülünk. Első körben a kisgyerekes motoros családoknak szeretnénk kedvezni azzal, hogy 15%-kal leértékeltük a gyerekpólókat.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én ismeretségi körömben egyre több kisbaba születik, és úgy látszik, már a motorosok is beleöregedtek az anya-apa szerepbe, mert folyamatosan gondoskodnak a motoros utánpótlásról. A kicsik motoros életmódra nevelését idejében el kell kezdeni.

A baba- és kisgyerek kollekciónk azért készült, hogy azoknak a szülőknek kedvezzünk, akik maguk is motoroznak. Elsősorban persze a kislányokra és az anyukákra gondoltunk. így valósult meg először a kerek nyakú, pulóver hímzett Csajok a motoron logóval kislány méretben. Ezt követte a “Motoros csaj leszek” feliratú póló, majd hosszas unszolásra kislány méretben a “Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova” feliratú póló koponyás mintával.

Persze ezután jöttek a megkeresések, hogy kisfiú póló miért nincs, és a rózsaszín mellett legyen világoskék színben is valami felső. Ekkor tehát újra kellett gondolni a koncepciót és immár megvásárolhatók a “Motoros leszek, mint Anyu” feliratú pólók kisgyerek méretekben, 2, 3, és 4 éves kisfiúknak világoskékben világoskékben és kislányoknak rózsaszínben is.

Ezután jöttek a kisbabák, és készült néhány body a legkisebbeknek, de olyat már nem tudok mutatni…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Lassan itt az idő, hogy újra felfrissítsük a kollekciót, hiszen, most újabb igény merült fel: “olyan póló miért nincs, hogy motoros leszek, mint Apu?” Erre csak annyit mondok, hogy mindennek eljön az ideje.

Tehát ha karácsonyra szeretnél egy cuki felsőt a gyerekeidnek, vagy az ismerős motoros pár kisgyerekének nem tudtál még kitalálni semmi frappánsat, akkor itt a lehetőség, hogy még kedvezőbb áron juss hozzá ezekhez az aranyos, pici felsőkhöz.

Igyekezz a rendeléssel, mert az akció csak a készlet erejéig tart, és már fogynak a méretek!

És még valami. Ha még októberben rendelsz, a rendelésed mellé egy egyedi, ajándék karkötőt is kapsz.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x