CsajokHírekMotoros divat

Esküvő motoron: motoros esküvői ruhában

Kis Anita3Már nem ér nagy meglepetés senkit, ha a motorosok úgy döntenek, hogy életük legemlékezetesebb perceiben, az esküvőjük napján sem szeretnének megválni a vasaktól.

Mindegy, hogy veterán motorokról vagy éppen Swarovski kövekkel díszített csodajárgányokról esik szó, az érzés minden tekintetben ugyanaz. A párok igenis ragaszkodnak kedvenc járműveikhez, és azok nyergében kívánják kimondani a boldogító igent. Felemelő érzés a feldíszített motorok között jókedvű, baráti társaságban várni az indulás pillanatát, majd a gépek robajának kíséretében odaérni a házasságkötés helyszínére majd a lakodalomba.

Ez mind szép, de mi a helyzet az menyasszonyi ruhákkal? Hiszen a nők mégiscsak nők maradnak, és azok szeretnének lenni a motoron is. Sok motoros pár esküvőjén azért marad sztenderre állítva a kedvenc, mert a hölgy mégsem tud lemondani a csodás ruhakölteményről. Mostantól már nem is kell! Minden nő lehet igazi menyasszony, és élvezheti a motorozás örömét  is saját, és a párja boldogságára. Mindössze egy jól megtervezett, egyedileg kivitelezett motoros menyasszonyi ruhát kell összehozni.

A menyasszonyi ruha után az egyik legfontosabb ruhadarab a menyecskeruha, amely követi a mindennapi divatot, praktikus és nagyon jól kihasználható az esküvő után más alkalmakra is. No, és természetesen nyugodtan felpattanhattok a kedvenc nyergébe is vele!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ehhez a vadonatúj vonalhoz adta arcát a motorversenyző Kis Anita, és egy kellemes fotózás keretében születtek meg a most látható képek, melyek ízelítőül szolgálnak az olvasóknak, hogy igenis lehet motorosan is csinosan és nem utolsó sorban nőiesen megjelennünk a Nagy Napon.

És ha már motoros esküvő, akkor motoros vőfély illik hozzá. Ring István ízig-vérig motoros, így a motoros szenvedélyt tökéletesen átérzi. Ennek megfelelően a legtökéletesebben tudja kivitelezni a vőfélyi teendőket.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük