fbpx
CsajokMotoros csajok

Power Girls Racing Team: magyar motoroversenyző nők

power girls racing team 29A Power Girls Racing Team három tagból álló női gyorsasági motoros versenycsapat.

A baráti összefogásból létrejött társaság, azzal a céllal alakult meg, hogy közösen együttműködve 2011-ben az első női csapatként erősítsék a női gyorsasági mezőnyt. Nevüket egy rajzfilmből kölcsönözték, ami három kislányról szól akik együtt küzdenek a jó célokért és megmentik a világot a gonoszkodó és a mindig rosszat akaró emberektől. A Pindúr Pandúrok a rajzfilmtörténet három legharciasabb amazonja. Feltalálójuknak, a Professzornak köszönhetően szuper-képességekkel rendelkeznek, és mindig készen állnak küzdeni a jó célokért!

Beszélgetés a Power Girls Racing Team versenyzőivel a MotorosHang.hu rádióban 2011. 04. 04-én

A Power Girls csapata az idei első nyílt napon mutatkozott be, majd a női Gyorsasági Motoros Magyar Bajnokság első futamán rögtön öt kupát is sikerült megszerezniük. Fidler Rita a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 2. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának első helyét szerezte meg. Lökös Klaudia a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 3. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának 2. díját kapta. Szamosi Petra a Dunlop Trophy 600-as kategóriájában 3. helyezett lett.

Csapattagok:

Szamosi Petra (Gemi) #23Szamosi Petra Gemi Power Gilrs Racing Team

Születési idő: 1986.06.01. Motor: Honda CRB 600 RR

2003 óta motorozom utcán. A Hungaroringet 2007 júniusában kedveltem meg, akkor magával ragadott a pálya a feeling a biztonság. Így nagy örömmel indultam el a 2009 ben először megrendezett női futamon és azóta Dunlop Trophy for Ladies. Illetve a Márkák harca kupasorozat egyes futamain.

Lökös Kaludia (Kalu) #6 Lökös Klaudia Power Gilrs Racing Team

Születési idő: 1984.09.28. Motor: Suzuki GSX-R 750

Nagy motoros jogosítványom 2006 évében szereztem. Engem kezdetben is a versenypálya vonzott. 2009 ben a Rijekában megrendezett V2 kupa futamán indultam· egyedüli női versenyzőként. 2010 évben már részt vettem a 2. alkalommal megrendezett Dunlop Trophy for Ladies kupasorozaton. Ugyan ebben az évben indultam a GSX-R Klub kupa sorozaton is.

Fidler Rita (Pici-R) #85 Fidler Ria Pici-R Power Gilrs Racing Team

Születési idő: 1985.12.13. Motor: Suzuki GSX-R 1000

Nagy motoros jogosítványom 2006-ban szereztem meg. 2008-ban az első lányoknak megrendezett pályázáson kedveltem meg a Hungaroringet. 2009 ben elindultam a Dunlop Trophy for ladies futamán. Kis hazánkban ez volt az első nőknek szervezett kupasorozat, én az első versenyen a dobogó 3. helyének örülhettem amatőr kategóriában.

A csapat tagja még Melicher Emese, azaz Miss Sarah Bellum a Berlini kirendeltség, akit sosem lehet látni és mégis mindenhol ott van, és persze a Professzor: “Kis Pandúrkáim segítője lévén, jó látni az összetartó csapatot. A verseny jó hangulatban telt, a titkos beállításoknak köszönhetően, a Pindurkák szépen teljesítettek!”

A Power Girls Racing Team (PGRT) a következő pályanapokon, és a Női Bajnokság futamain is részt kíván venni, ahová mindenkit szeretettel várnak.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x