fbpx

Esős verseny volt a Northern Talent Cup második versenyhétvégéjén

Northern Talent Cup 2. futam 2021A Northern Talent Cup második versenyhétvégéjén vasárnapra időzítették a két futamot Oschersleben-i Motorsport Arénában.

A szabadedzések és az időmérők is kedvező körülmények között problémamentesen zajlottak. Az időjárás végre egy kicsit kegyelmezett a csapatoknak, mert szép napsütéses időben kezdtük meg a versenyzést. Az időmérő mind a két szakaszát pályacsúccsal Rossi Moor nyerte. Farkas Kevin a 19. helyről rajtolhatott.

Vasárnap délelőtt az első verseny már vizes pályán, szemerkélő esőben vette kezdetét. Rossi a rajt után visszaesett a 7. helyre, majd egyre javuló köridőkkel az 5. helyen végzett. Farkas Kevin a 14. helyen végzett, nagyon jó versenytempóval.

Délután már rosszabbak voltak a körülmények, 1 órától esett az eső. A vizes pályán, a két cseh versenyző Jakub Gurecky és Jonas Kocourek nagy előnyre tettek szert, amit végig tartani tudtak. Az eső miatt 15 körösre csökkentett versenyen Rossi hozta a legjobb időt 1:49 mp cel. Végül az 5. helyen sikerült végeznie. Farkas Kevin a 18. helyről rajtolt, majd egyre jobb köridőkkel a 15. helyen végzett.

Northern Talent Cup 2. futam 2021Rossi Moor a versenyről: A szabadedzések után az időmérőn sikerült a pole pozíciót megszereznem. Az esős verseny ellenére a motor beállítást mind a két nap sikerült eltalálni, így mind a két nap az 5. helyen végeztem a második versenyen a leggyorsabb kört mentem.

Kevin: Az időmérő nem úgy sikerült, ahogy terveztem. A versenynapon perecenként néztük az időjárásjelentést, és mind a két verseny esős volt a beállításokkal kicsit küzdöttünk.
AZ első versenyen 14. a második versenyen 15. voltam. Bizakodva várom a következő versenyt.

Most 3 hét pihenő után Sachenring és Assen következik szintén egyidőben a MotoGp-vel.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x