fbpx

Így készül az új Buell

A legújabb hírek az EBR 1190 RS-ről a múlt hét végén egy videó kíséretében érkeztek. Utoljára februárban hallhattunk Erik Buellről és legújabb masinájáról, az EBR 1190RS-ről. A friss hírek megerősítik azt, amit eddig is sejtettünk: a könnyű V2-es sportmotor nem lesz egy tömegmodell. A legendás mérnök, motorépítő csak száz darab kiadását tervezi, hogy az amerikai motoros szövetség, az AMA versenyzésre vonatkozó követelményeinek megfeleljen.

 

 

A limitált példányszámú vasak ára még mindig nem ismert, Erik Buell úgy fogalmazott, hogy az egy felső kategóriás minibusz árával összevethető szintet fog képviselni. Bár az utóbbi hónapokban az értékesítési mutatók újra pozitív tendenciát mutatnak a nagy vízen túl, azonban ez az árképzés még így is kétségessé teszi, hogy a száz darab masina el fog-e kelni. Reméljük a legjobbakat, s bízzunk benne, hogy Erik Buell lelkesítő álma folytatódhat.

Olvasd az eredeti webhelyen

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x