CsajokMotoros divat

A kedvenc rúzsom: Mojo Titan

mojo cosmetics 24Még 2006-ban találtam rá a valaha látott legötletesebb rúzsra.

Az amerikai Mojo Cosmetics gyönyörű csomagolású rúzsát az interneten böngészve találtam 2006-ban. Először a fém tok rózsaszín színe miatt keltette fel a figyelmem. Mikor megrendeltem az első TITAN tokot a bele való Conviction nevű vörös rúzzsal összesen 45 dollárért, azonnal beleszerettem. Persze később kiderült, hogy a vörös rúzs nem volt a legjobb választás, mert ilyet nem sűrűn használok.

Mára már két TITÁN tokom is van, egy ezüst és egy rózsaszín, és a rúzsból négy színváltozat, illetve már csak három. A vörös mellé vettem még egy sötétet Delusion néven, és egy világosabb Caliber nevűt. Egyedül a “Pinup” fantázianevű, világos rózsaszín rúzst ajándékoztam el egy szőke barátnőmnek egy rózsaszín tokban – azt valahogy nem tudtam elviselni magamon.

A leggyakrabban persze a színtelen szájápolót használom. Ez mindig ott van a motoros kabátomban. Az enyhén mentolos, krémes rúzs a motorozástól, a portól és a széltől kicserepesedett ajkakat kellemesen hűsíti és hidratálja. Ezt a terméket egyébként férfiaknak is javasolja Jamion Blackwell, a cég alapítója.

A másik nagy kedvencem a csillogó Platinum szájfény, ami akár önmagában, akár a színes rúzsokon használva feldobja a sminket, amit amúgy egész szolidan használok csak. Ebből már a másodikat fogyasztom mostanában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

mojo cosmetics 21

Muszáj megemlítenem, hogy ezek a rúzsok nem a legolcsóbbak közül valók. A gyönyörű, fém tok eleve nem kelti olcsó termék benyomását, és a rúzsok sem valami kínai piacos, a száj szélén összetúrósodó vackok. A szállítással szerencsére nincs gondom, mert a fél családom az USÁ-ban él, így általában hozzájuk rendelek interneten keresztül, és ha valaki jön haza, Amerikából, elhozza. Legtöbbször, mire megkapom, már el is felejtem, hogy mit vásároltam, de így legalább többször is örülhetek: egyszer a vásárláskor, egyszer, amikor ír a húgom, hogy “NaNa pakkot kapott” és egyszer, amikor valóban megkapom.

A Mojo Cosmetics cég egyébként az elmúlt öt év alatt  egészen kinőtte magát. A rúzsok mellett már készítenek szemhéjpúdert, körömlakkot és korrektort és alapozót is. Természetesen ezeknél is nagy hangsúlyt fektetnek az igényes csomagolásra és a kiváló minőségre. Egyszer majd ezeket is kipróbálom. Időközben többször is megújult, fejlődött a cég honlapja is. Ami a legizgalmasabb, hogy a termékeket háromféle alap bőrszínen próbálhatjuk ki a virtuális valóságban.

Hogy őszinte legyek, egy dologban nem voltam márka hű… az ezüst bogyókból álló láncra, amire a rúzst fel lehet lógatni, kimondottan sajnáltam a 15 dollárt. Szerencsémre a robogófesztiválon pár száz forintért találtam ugyanolyat, így most már nemcsak a kulcstartóra szerelve vihetem őket magammal, hanem viselhetem akár nyakláncként is a rúzsokat.

mojo cosmetics titan 20

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük