fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
CsajokHírekMotoros divat

Hamarosan elkészül a motoros ablaktörlő prototípusa

Wipey motoros plexitörlő

Tavaly már hírt adtunk arról a praktikus szlovén találmányról, ami a motorosok életét nagyban megkönnyíti majd az esőben. A sisakra szerelhető mini ablaktörlő a Wipey nevet kapta.

Minden motoros álma egy meleg napsütéses nap, amikor nincs más, mint elöl a kanyargós út, és a gondtalan száguldás. Viszont ha motorral vagy, óhatatlanul beleszaladhatsz egy kisebb-naobb esőbe. Az időjárás pedig nem válogat. Neki mindegy, hogy épp munkába indultál, hétvégi motoros túrán vagy vagy épp a pizzát viszed valakinek, és az is mindegy, hogy nagy motorod vagy épp robogód van.

Van rajtad bukósisak? Van rajta plexi? Akkor neked is vízcseppes lesz a kilátás az esőben.

Heves esőzések során a motorosok nem látják túl jól a forgalmat. A vízcseppek miatt elmosódik az út látványa, a fények furcsán csillognak. Éjszaka a helyzet még rosszabbá válik. Esőben motorozni nem túl szórakoztató.

Persze, már vannak olyan termékek a piacon, mint például az ujjadra húzható gumi törlő vagy a plexire fújható speciális bevonatok, de a WiPEY ennél sokkal jobb. Ez egy sisakplexire szerelhető, mini ablaktörlő.

Nem is véletlen, hogy a Kickstarteren tavaly a kitűzött 20 000 dollár helyett 29 852 dollár gyűlt össze a praktikus találmányra, így már semmi nem állt az útjába, a termék elkészítésének. Hogy a motorosok továbbra is lelkes várják az elkészülését, azt jól mutatja, hogy az Indiegogo-n további 43 348 dollár gyűlt össze az előrendelésekből, amivel már el lehetett indítani a gyártást.

Utoljára januárban érkezett hír az első műanyag alkatrészek elkészültéről, és azóta talán a koronavírus járvány is közbeszólt a továbbiaknak.

Mi mindenesetre lelkesen várjuk a fejleményeket, ahogy nyilván mindazok is, akik már szívesen használnák a kis motoros plexitőrlőt ebben a szezonban.

5 1 vote
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x