fbpx
CsajokHírekMotoros divat

Rúzs rockcsajoknak

mojo04Egy ipari formatervező, a kaliforniai Jamion Blackwell áll a hátterében annak a dögös, új rúzsnak, ami alapjaiban rengeti meg a kozmetikai ipart.

Az elmúlt öt évben ugyanis csapatával azon dolgozott, hogy a Mojo cég első termékét a Titánt tökéletesre fejlessze. Blackwell 2001. januárjában kezdte el megtervezni saját, kiváló minőségű termékét, és mostanra az újratölthető rúzs nem csak a szakemberek, hanem a célközönség figyelmét is az egyedülálló ajakápolószer felé fordította.

A fogyasztóknak a rúzs már első látásra bejött, úgy ahogy van. De ez nem is csoda, hiszen a látványos külső értékes belsőt takar: a jó minőségű anyagokból készült, tartós, hidratáló szájápoló szert, ami hét gyönyörű, divatos színárnyalatban kapható, egy kézzel polírozott, fényes, űrkorszakot idéző, lézerrel formált fémtokba csomagolták.

A termék különlegessége, hogy az ezüst vagy rózsaszín TITAN tokba, akár minden nap másik „bullet” (cserélhető belső rész) szerelhető használója pillanatnyi hangulatnak megfelelően. A tartós rúzsok mellé pedig csillogó szájfényt is ajánlanak, amely hatóanyagainak köszönhetően láthatóan megvastagítja az ajkakat.

mojo02mojo03mojo05

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x