CsajokHírekMotoros divat

Menő megjelenés és biztonság nyáron is IXS motoros kesztyűben

IXS Sports Glove Carbon-Mesh 4.0 nyári motoros kesztyűNagy a kísértés, hogy nyáron, a kánikulában kesztyű nélkül motorozzunk. De aki védelem nélkül motorozik, az sokat kockáztat, és most nem a megfázásra gondoltam.

A IXS légies, félhosszú Sports Glove Carbon-Mesh 4.0 motoros kesztyűje kecskebőr-textil keverékből készült, és jó biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik. A karbon/PVC bütyökhéj, a tenyér- és kézszélek megerősítései, valamint a dupla bőrrétegek rendkívül kényelmessé teszik vezetés közben is. A jó tapadás és a nagyfokú mozgásszabadság az ujjak körüli légáramlás mellett első számú választássá teszi a nyári melegben.

A Sports Glove Carbon-Mesh 4.0 kesztyű az IXS termékkínálatában egy menő termék a forró nyári napokra. Habár éppen a nyár az az időszak, amikor egy-két ruhadarabtól szívesen megszabadulnál, hogy megbirkózz a hőséggel, rengeteg jó érv szól amellett, hogy továbbra is viseljünk kesztyűt.

IXS Sports Glove Carbon-Mesh 4.0 nyári motoros kesztyűKülönösen meggyőző érv a Sports Glove Carbon-Mesh 4.0, ami egy könnyű, légáteresztő kesztyű, amely jó védelmet nyújt a veszélynek kitett részeknek.

A kesztyű kiváló minőségű kecskebőr, háló és szövet keverékéből áll. A légáteresztő hálós betétek és a bőr perforációk még a forró napokon is kényelmet garantálnak. A különböző dupla bőrrétegek mellett az ujjbegyek felett egy karbon/PVC keverékből készült, törésállóra kialakított protektor gondoskodik a biztonságról.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kézfejen lévő szuper szövet-párnázás további védelmet nyújt. A csuklón található állítható tépőzár megakadályozza a kesztyű lecsúszását. Ez biztosítja a fékek, a sebességváltók és a gázkar szükséges érzékelését, hogy mindig garantált legyen a motorkerékpár biztonságos kezelése.

IXS Sports Glove Carbon-Mesh 4.0 nyári motoros kesztyűAz ujjak és az ujjpercek körüli fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy sötétben is látható legyen a motoros. A mutatóujjon található érintőképernyő-kompatibilis anyagnak köszönhetően pedig a kesztyűt nem kell levenni, amikor az okostelefonodat kezeled.

Összefoglalva, ez egy nagyon kényelmes és kiváló minőségű kesztyű, rengeteg szellőzéssel. A jó fogás és a nagyszerű mozgás mellett a kesztyű lenyűgöző illeszkedést is kínál. Semleges fekete színben és S-5XL méretben kapható.

 

A motoros kesztyű evolúciója – VIDEÓVAL

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük