CsajokMotoros divat

Milyen vagány sminket viselsz szilveszter éjjel?

szilveszter smink2A motoros csajok vagány, bátor lányok, akik nem félnek semmitől és szeretik a vad dolgokat – látják az emberek általában. Nos, ha már vad és vagány, akkor ez a sminkre is értendő! Szilveszterkor meg amúgy is mindent szabad, persze a jó ízlés határain belül. Mit gondolsz erről?

Annyiféle sminket láttam az utóbbi időben, ami tényleg extrémnek mondható. Legutóbb, karácsony alkalmából, a szemhéjakra olyat kreáltak a sminkmesterek, hogy a karácsonyfa díszeket idézték, a hópelyhekről, csipkebogyókról nem is beszélve…

De itt a szilveszter éjjel! A kozmetikusommal beszélgettem egy kicsit arról, mi illik és mi nem, az év utolsó napján.  A lényeg, hogy ízléses, ugyanakkor vagány legyen. A mozgó szemhéjra használjunk szemfestéket, valamint az ezüst, az arany csillámok, s ezek színes változatai nagyon vadítóak idén.

Ha a szemünket akarjuk hangsúlyozni, hogy a tekinteteket oda vonzzuk, akkor olyan rúzst válasszunk, ami nem olyan élénk színű.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy plusz trükk, hogy a hig hlighterekkel fényesíthetjük az arcunknak azt a részét, amit szeretnénk hangsúlyozni. És nem utolsó sorban, a sminknek illeszkednie kell a ruhánkhoz!

Fotó: Pinterest

B.U.É.K., csajok, jó sminkelést kívánunk!

szilveszter smink1szilveszter smink1

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük