CsajokKiemeltMotoros csajok

Heilmann Éva: Mi? Nekem motor?

heilmann eva 03Nálam érdekesen kezdődött a motorozás: 18 évvel ezelőtt volt egy robogóm, terhes lettem a Csibével és átültem a kocsiba…

Három évvel ezelőtt a párom meglepte magát a 45. szülinapjára egy 750-es Yamaha Viragoval. Nézegettem mustrálgattam ráültem. Nagyon jó érzés volt, pedig be se volt indítva.

Később egy öreg barátjától kapott egy MZ-t. Addig csereberélgette, míg lett belőle egy 125-ös Virago. Felhívott, hogy csináljak helyet a garázsban, mert hozzák a motorom… Mi? Nekem motor? Ez meg hülyült?

Na mikor megállt a kocsival a ház előtt, végem volt. Csillogott a króm még a kék is olyan de olyan szép volt rajta. Jött a hét vége, és végre ki vittük a szerviz útra és ráülhettem. Az érzés leírhatatlan volt. Mindent szépen elmagyarázott: váltó kuplung fékek stb. Ha úgy érzem, hogy borulnék, rúgjam ki magam alól ne sajnáljam!

heilmann eva 01

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mikor beindítottam az volt a zene. Mentem egy kört egyesben, a második körben már a kettes is megvolt, utána már simán ment minden.

Így kezdődött, és azóta amikor tehetem – legyen nyár vagy tél – motorra ülök. Miért? Nem jó a kérdés. Miért is ne motozhatna egy nő? Mert 45 évesen kezdtem, és mert egy kalap alatt vizsgáztam A1 és A kategóriára. Volt már több motorom azóta, először a 125-ös Virago, majd 250-es FZX, és most a Yamaha 650-es Drag Star.

heilmann eva 02Rengeteg a pozitív vissza jelzés! Ha motorozom vidám és mosolygós vagyok.

A lényeg röviden: Minden út egy élmény egy történet. Minden úton megismerhetsz új embereket. A szabadság amit a motorozás ad, azt mással nem pótolhatod.

Üdv nektek!

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük