EseményekHírekMotoros találkozó

A legcukibb motoros felvonulás

szelid motoros felvonulás 2014 05A Levegő Munkacsoport motoros felvonulása? Igen, csak máshogy.

Merjünk változtatni című projektje keretében a civil szervezet és önkéntesei nagyszabású motoros felvonulást rendeztek vasárnap a budapesti Hősök terén. A szelíd motorosok, akik többnyire az 1-6 éves korosztályból kerültek ki, lábbal hajthatós kismotorjaikkal és futóbiciklijeikkel meghódították a Hősök tere körüli autóutat. A gyermekek és szüleik azzal a céllal érkeztek, hogy kifejezzék: egészségesebb környezetben, tisztább levegőjű városokban szeretnének felnőni.

A rendezvény kapcsolódott az Állampolgári Részvétel Hete programsorozathoz, melynek célja megmutatni, hogy a demokráciát nem a döntéshozók, hanem a társadalom, mi, emberek gyakoroljuk. A rendezvényen a gyerekek maguk is felelősségteljes feladatot kaptak. Önként jelentkezők vezették és zárták a felvonulást, egymásra odafigyelve, jó hangulatban mosolyogva.

Horváth Zsolt, a projekt vezetője elmondta, hogy szeretnének hagyományt teremteni a rendezvénnyel, hogy minden évben eszünkbe jusson: ezek a gyermekek azok, akiknek a jövőt építjük, úgy kell ma cselekednünk, hogy egészséges, biztonságos és tiszta környezetet teremtsünk a számukra.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük