HírekKultúraMotoros zene

Szőke összefogás – Liv Kristine új albumán Doro is énekel

liv-kristine-doro-peschA norvég szoprán hangú énekesnő, Liv Kristine ötödik szólóalbumán, a Vervain-on Doro Pesch is közreműködik.

Két dögös szőke csaj, teljesen eltérő hangszínnel. Az ilyen kooperációból szoktak igazán jó dolgok születni!

A végeredményt október 27-én hallgathatjuk meg, ugyanis akkor jelenik meg a Vervain.

Doro mellett még egy híresség működik együtt Livvel a lemezen, mégpedig Michelle „Darkness” Huber, az End of Green, gótikus metalt játszó banda frontembere.

Liv Kristine Espenaes Krull Stavangerben született 1976. február 14-én. A gyönyörű szoprán hangját felfedezvén, a gótikus-, szimfonikus-, folk- és viking metál műfajok felé vonzódott, s lassan elkezdte bontogatni énekesnői szárnyait.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az 1993-ban alakult gót metál Theatre of Tragedy-hez egy dal erejéig csatlakozott, majd állandó tagja lett a zenekarnak, s egészen 2003-ig vokálozott a csapatnak. Háttérénekesként kezdte, de aztán már együtt énekelt a frontemberrel, Raymond István Rohonyival.

Miután a Theatre of Tragedy-vel elváltak útjaik egymástól, megalapította férjével, Alexander Krullal, a Leaves’ Eyes-t. Krull az Atrocity nevezetű banda tagja volt, s ebből született meg a Leaves’ Eyes.

A gothic metal zenekar a szimfonikus- és a folk metal elemeit ötvözi. Érdekesség, hogy az együttes nevét Liv találta ki, mert a magyarul „faleveleket” jelentő „leaves” szó hasonlít a keresztnevének kiejtéséhez, és a természet-közeliséget jelképezi számára, ami nagyon sokat jelent az énekesnőnek, mert onnan nyer ihletet. Ő maga írja a dalokat a zenekarnak.

Liv-nek a 2003-as éve zenei- és magánéleti szempontból is fontos fordulópont volt az életében, ugyanis Alexander Krullhoz 2003. július 3-án ment feleségül. Egy kisfiuk született, Leon Alexander.

A jelenhez visszatérve, az énekesnő hamarosan turnéra indul a vadiúj lemezzel, két „szirén” társaságában, ugyanis The Sirens elnevezésű körútjuk során, együtt lépnek színpadra Liv, Anneke van Giersbergen és Kari Rueslatten. Mozgalmas hónapok elé néz a szőke lady!

Forrás: Liv Kristineleaves-eyes-bandliv-kristine-2013liv-kristine-and-michelle-darknessliv-kristine-vervain-2014

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük