fbpx

Erdősi Mirella

erdosi mirella 05Régen féltem motorra ülni, mert hogy milyen veszélyes. Kerültem is nagy ívben…

 

Erdősi Mirella becsületes nevem… avagy MissM, Anyuska, Fygi, Mircsi… kinek mi. 26 éves vagyok immár.

A párommal lassan 4 éve leszünk együtt. Igen! Ő mutatta meg, hogy a motorozás nem csak az esztelenkedésről tud szólni. Nagyon kényelmes túra motorja van Apuskának, Suzuki DL 650. Sok kilométert begyűjtöttünk már együtt a hegyeket átszelve. Általában Ausztria útjait koptatjuk. De többnapos túrákra is mentünk már.

Igazából Ő szeretette meg velem ezt a sportágat. Úgy döntöttem, ha egyszer leteszem autóra a jogosítványt, akkor az A korlátlant is beleütemezem a terveimbe. Hát 2013. novemberében el is kezdtem és az utolsó vizsgám 2014.08.05-én zárult le. Most várom, hogy kezembe kapjam az új jogosítványomat.

Motorom? Igen! Rendelkezem egy Yamaha Fazer 600S–sel. Sport-túra változat, ezüst-fekete, ami tanuló motor is egyben.

Mikor Apuska haza hozta, egyből szerelmes lettem és csak reménykedni tudtam, hogy a sok ellen szó ellenére beválik majd.

Az első gyakorlásokat egy robogóval hajtottam végre a Familly Parkban. Majd rámerészkedtem a Fazerre is, és le is merevedtem az első alkalommal. No de Apuskával sokat gyakoroltunk. Futott mellettem, majd robogóval kergetett, de megérte a sok fáradozás, sikerültek a vizsgáim.

No de! Igen, tudom “Még csak most kezdődik a NAGY BETŰS ÉLET!”. Remélem kabátom sose éri a földet! És ugyanezt kívánom mindenkinek!

Közben barátnőm Szabina is kedvet kapott… vásárolt egy Honda Hornetet. Már csak a városi vizsgája van hátra! ( SOK SIKERT! –LBM!)erdosi mirella 01erdosi mirella 02erdosi mirella 03erdosi mirella 04

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x