fbpx

Möcci

Azért lettem motoros csaj, mert Yama maga mögé ültetett és megtetszett a dolog.

Már előtte elhatároztam, hogy mikor elég idős leszek, hogy motorozhassak leteszem a mopedes vizsgát (ami sikerült is), és én is majd motorozni fogok egyedül egy motoron!! Nem sokára ez teljesül, mert jövő héten leteszem az utolsó vizsgám és ha sikerül, akkor már a kezemben lehet a jogosítványom (persze képletesen, mert azt csak később kapom meg!).

Nagyon tetszik a motorozás és emellett azt is nagyon kedvelem mikor Yamával elmegyünk egy kis motorozásra a városba vagy egyéb más helyre. Nem is olyan régen Debrecenbe mentünk motororral, azt is nagyon élveztem, csak egy baj volt vele, hogy a nadrágom kényelmetlen volt és nyomta a hátsom, így egész úton mocorognom kellett a motoron, hogy ne legyen annyira kényelmetlen, de ezt leszámítva nagyon jó volt!

Ráadásul Yama motorjában azt szeretem a legjobban, hogy ha kifogy a benzin, akkor mindig a benzinkút mellett robbanunk le! Úgy látom már az életem részévé vált a motorozás és alig várom, hogy én is motorozhassak!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x