KultúraMotoros könyv

A világbajnok titkai

vale01Ki Valentino Rossi valójában? Mi a sikerének titka? Hogyan lett napjaink legnagyobb motorversenyzője? Mit gondol a világról, barátsárgól, szerelemről, motorozásról, győzelemről, pénzről és az ellenfelekről? Megtudhatod a Kovács Niki gyorsasági motorversenyzőnk közreműködésével írt és kiadott új könyvből.

Kovács Niki, az európabajnoki harmadik helyezett motorversenyzőnkről talán többen tudjátok, hogy nemcsak űzi a motorsportot, de jó ideje ír is róla. Az sem titok, hogy kitartó és maximalista. Szeret nagy célokat kitűzni maga elé, és olykor-olykor mer nagyot álmodni, még ha lehetetlennek tűnik is a megvalósítás.

Nemrég álmodott egy nagyot. Azt vette a fejébe, hogy könyvet készít arról a pilótáról, akit a sporttörténelem egyik legnagyobb versenyzőjének tart, Valentino Rossiról. Az álom megvalósult. Szerdától már a könyvesboltokban is kapható az A-Z igazi Vale című könyv, melynek egyik írója és kiadója maga Kovács Niki.

 

A könyv 112 oldalon, több mint 300 színes képpel illusztrálva mutatja be Rossit, mint kisfiú, mint rekorder, mint magánember és mint nyolcszoros világbajnok, pályafutásának kezdetétől egészen napjainkig. Pontosabban nyilatkozatain keresztül ő mutatja be saját magát.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük