fbpx

A világbajnok titkai

Ki Valentino Rossi valójában? Mi a sikerének titka? Hogyan lett napjaink legnagyobb motorversenyzője? Mit gondol a világról, barátsárgól, szerelemről, motorozásról, győzelemről, pénzről és az ellenfelekről? Megtudhatod a Kovács Niki gyorsasági motorversenyzőnk közreműködésével írt és kiadott új könyvből.

Kovács Niki, az európabajnoki harmadik helyezett motorversenyzőnkről talán többen tudjátok, hogy nemcsak űzi a motorsportot, de jó ideje ír is róla. Az sem titok, hogy kitartó és maximalista. Szeret nagy célokat kitűzni maga elé, és olykor-olykor mer nagyot álmodni, még ha lehetetlennek tűnik is a megvalósítás.

Nemrég álmodott egy nagyot. Azt vette a fejébe, hogy könyvet készít arról a pilótáról, akit a sporttörténelem egyik legnagyobb versenyzőjének tart, Valentino Rossiról. Az álom megvalósult. Szerdától már a könyvesboltokban is kapható az A-Z igazi Vale című könyv, melynek egyik írója és kiadója maga Kovács Niki.

 

A könyv 112 oldalon, több mint 300 színes képpel illusztrálva mutatja be Rossit, mint kisfiú, mint rekorder, mint magánember és mint nyolcszoros világbajnok, pályafutásának kezdetétől egészen napjainkig. Pontosabban nyilatkozatain keresztül ő mutatja be saját magát.

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x