fbpx

Nyerd meg a három Moto Guzzi album egyikét!

100 éves a Moto Guzzi nyereményjáték

Három szerencsés olvasónk most gazdagabb lehet egy értékes Moto Guzzi albummal. Olvasd el a cikket, ha érdekel, hogyan lehet tied az egyik.

A legendás olasz márka, a Moto Guzzi idén ünnepli alapításának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból megjelent egy gyönyörű, fotókkal gazdagon illusztrált album, amelyről korábban már írtunk itt. 

A keménykötésű albumban tíz nemzetközi híresség mesél arról angolul, hogy miért kedveli ezt a márkát és milyen kapcsolata van a Moto Guzzi motorkerékpárral. Az albumnak gyűjtői értéke van, az interneten jelenleg 23 000 Ft körüli összegért vásárolható meg.

A legendás sasos márka, a Moto Guzzi 100. évfordulójára gazdagon illusztrált album jelent meg

Neked most nem kell érte fizetned. Ha szerencsés vagy, tied lehet a három album egyike, de azért nem könnyítem meg a dolgodat a három esélyt három különböző helyen tudod beváltani. Itt a Csajok a motoron oldalon ebben a posztban az alább leírtak szerint, valamint az Instagram oldalunkon és a Facebook oldalunkon ugyanennek a posztnak a megosztása alatt.

A közösségi oldalakon annyi feladatod van, hogy lájkold, illetve kövesd be az oldalunkat (az ottani profilunkat az Instagram oldalunkat itt találod, a Facebook oldalunkat pedig itt) és írj egy hozzászólást a poszt alá. A nyerteseket véletlenszerűen egy program választja majd ki a hozzászólók közül.

Akkor jöjjön a játék első fele!

Kattints a lenti gombra, és válaszolj arra a kérdésre, hogy melyik városban van a Moto Guzzi gyár és Múzeum Olaszországban, majd töltsd ki az adataidat. (Erre azért van szükség, hogy értesíteni tudjunk, ha te vagy a nyertes, és egyúttal a heti hírlevelünkre is feliratkozol, amiről később bármikor leiratkozhatsz.)

 

A játékban bárki részt vehet kortól, nemtől és motoros múlttól függetlenül. A játék október 31-ig tart, a nyertest ez után, november 2-án fogom kisorsolni, és emailben értesítem a nyereményéről.

Ha te nem is vagy a márka rajongója, nyerd meg ajándékba egy Moto Guzzi Rajongó ismerősödnek! Hidd el, gyönyörű karácsonyi ajándék lesz.

 

 

A játékszabályzatot itt találod. 

 

Hajrá és sok sikert!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x