HírekKultúraMotoros könyv

Nyerd meg a három Moto Guzzi album egyikét!

100 éves a Moto Guzzi nyereményjáték

Három szerencsés olvasónk most gazdagabb lehet egy értékes Moto Guzzi albummal. Olvasd el a cikket, ha érdekel, hogyan lehet tied az egyik.

A legendás olasz márka, a Moto Guzzi idén ünnepli alapításának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból megjelent egy gyönyörű, fotókkal gazdagon illusztrált album, amelyről korábban már írtunk itt. 

A keménykötésű albumban tíz nemzetközi híresség mesél arról angolul, hogy miért kedveli ezt a márkát és milyen kapcsolata van a Moto Guzzi motorkerékpárral. Az albumnak gyűjtői értéke van, az interneten jelenleg 23 000 Ft körüli összegért vásárolható meg.

A legendás sasos márka, a Moto Guzzi 100. évfordulójára gazdagon illusztrált album jelent meg

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Neked most nem kell érte fizetned. Ha szerencsés vagy, tied lehet a három album egyike, de azért nem könnyítem meg a dolgodat a három esélyt három különböző helyen tudod beváltani. Itt a Csajok a motoron oldalon ebben a posztban az alább leírtak szerint, valamint az Instagram oldalunkon és a Facebook oldalunkon ugyanennek a posztnak a megosztása alatt.

A közösségi oldalakon annyi feladatod van, hogy lájkold, illetve kövesd be az oldalunkat (az ottani profilunkat az Instagram oldalunkat itt találod, a Facebook oldalunkat pedig itt) és írj egy hozzászólást a poszt alá. A nyerteseket véletlenszerűen egy program választja majd ki a hozzászólók közül.

Akkor jöjjön a játék első fele!

Kattints a lenti gombra, és válaszolj arra a kérdésre, hogy melyik városban van a Moto Guzzi gyár és Múzeum Olaszországban, majd töltsd ki az adataidat. (Erre azért van szükség, hogy értesíteni tudjunk, ha te vagy a nyertes, és egyúttal a heti hírlevelünkre is feliratkozol, amiről később bármikor leiratkozhatsz.)

 

A játékban bárki részt vehet kortól, nemtől és motoros múlttól függetlenül. A játék október 31-ig tart, a nyertest ez után, november 2-án fogom kisorsolni, és emailben értesítem a nyereményéről.

Ha te nem is vagy a márka rajongója, nyerd meg ajándékba egy Moto Guzzi Rajongó ismerősödnek! Hidd el, gyönyörű karácsonyi ajándék lesz.

 

 

A játékszabályzatot itt találod. 

 

Hajrá és sok sikert!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

One thought on “Nyerd meg a három Moto Guzzi album egyikét!

 • Megvan a három szerencsés akik 1-1 Moto Guzzi 100 anni albummal lettek gazdagabbak.
  A feltételek a következők voltak:
  A játék három helyen zajlott.
  Itt a Facebookon a játék posztja alatt a hozzászólók közül sorsoltam ki a besocial alkalmazás segítségével a nyertest, aki nem más, mint István Czahesz
  Az Instagramon szintén a játék posztja alatt kellett hozzászólni a játékban való részvételhez. Ott a Lucky appal sorsoltam ki a szerencsés nyertest, aki petii.ds néven fut az instagramon.
  A Csajokamotoron.hu oldalon arra a kérdésre kellett helyesen válaszolni, hogy melyik városban van a Moto Guzzi Gyár és Múzeum. A helyes válasz Mandello del Lario volt. A nyertest a random.org segítségével sorsoltam, és ő nem más, mint Szilágyi Krisztián, akit egyelőre nem találok itt a facebookon, hogy bejelöljem, de őt is értesíteni fogom emailben a nyereményéről.
  A nyerteseknek gratulálok, és kérem, hogy privát üzenetben írják meg a postázási adataikat, hogy a nyereményüket el tudjam juttatni hozzájuk.
  A többieknek köszönöm a játékot, és figyeljétek az oldalunkat és a közösségi felületeinket még több hasonló játékért.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük