fbpx

Egy év kihagyás után ismét felvonulnak a Gój motorosok

Gój motoros felvonulás október 23.

A COVID-19 koronavírus járvány és az ezzel kapcsolatos korlátozások miatt tavaly elmaradt a Gój motorosok hagyományos a március 15-i majd az október 23-i motoros felvonulása is. Idén azonban ismét a hengerek közé csapnak e hét szombaton.

“Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy egy év kihagyás után újra megtartjuk október 23-ai motoros felvonulásunkat, melynek gyülekezőpontja a Kongresszusi Központ Parkolója.

Innen pontban 11 órakor indulunk rendőrségi felvezetés mellett.

A Gój Motoros felvonulás során páros alakzatban, a hangjelzés használatát megtiltva a tőlünk megszokott és szokásos módon méltóságteljes megemlékezéssel kívánjuk ünnepelni október 23-át, politikai pártok rendezvényeit elkerülve.

A Gój Motorosok és Szimpatizánsaik egyénileg távoznak a rendezvény végeztével.

A Gój Motorosok ezek után semmilyen más politikai rendezvényen nem vesznek részt!”

Vasárnap szintén az 1956-os forradalom kitörésének napjáról emlékeznek meg a “Motorkerékpálosok” és a “Görögkatolikus motoros csapat”. 1956-os Hőseink emléke előtt tisztelegnek 2021. október 24-én, vasárnap Tiszafüreden.

Ha szeretnél te is megemlékezni az 1956-os forradalomról vagy az 1989-ben kikiáltott Magyar Köztársaságról, csatlakozz a motorosokhoz ezen a hétvégén!

 

Címlapfotó: ©pavelrusak/123RF.COM

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x