MotorbemutatóMotorok

Elektromos robesz Angliában

Yogo scooterAz econogo a szigetországban már piacra dobta Yogo fantázianévre keresztelt elektromos robogját, melynek lítiumos akksija kivehető és hordozható.

A Yogo két változatban kapható. Az egyik változat egy szerényebb teljesítményű moped, melynek maximum sebessége 45km/h és egy lefojtott 1500 Wattos motor hajtja. A másik változatot ugyanaz az 1500 Wattos motor mozgatja, ebben azonban nincs fojtás, teljesítménye így megfelel egy 100 ccm-es motorénak, végsebessége pedig 60km/h.

Az econogo állítása szerint ez az első olyan motor, melynek 11 kg-os akkumulátora teljes egészében kivehető az ülés alatti tárolóból, és mobiltelefonok módjára könnyen és gyorsan – mindössze egy óra alatt – feltölthető. Az akkumulátorok a legújabb, LiFePO4 technológia alapján készülnek.

„Hisszük, hogy a 100ccm-es motorok és a mopedek piacán egyre nagyobb teret hódítanak majd az elektromos meghajtású járművek. A könnyen kivehető akkumulátorokkal szerelt motorok kényelmes és stílusos megoldást nyújtanak, emellett pedig remek ár-érték aránnyal rendelkeznek.” – mondta James South, az econogo alapítója.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük