Hírek

Csokoládé helyett ajándékozz élményt!

nonap marcius 8 akcioA csajok most fogják be a szemüket, mert most a férfiakhoz szólok! Ha te is motoros csaj vagy, akkor ne kattints erre a cikkre!

Szóval most, hogy a csajok a fórumban bandáznak és egyedül maradtunk, arról akarok beszélni, hogy – mondd, hogy nem felejtetted el! – kedden nőnap van. Habár a legtöbb vagány nő nem igazán van oda az ilyen előre megírt ünnepekért, jobban szeretjük a meglepetéseket, a mindennapos apró kedvességeket, nagyon jól tud esni, amikor a kedvesünk, vagy életünk párja mégsem feledkezik meg egy ilyen alkalomról.

A virág ilyenkor alap. Viszont nem kell nagy költségbe verni magad, mert épp ez az alkalom az, amikor bőven megteszi egy csokor hóvirág, amit az aluljáróban vettél az öreg nénitől. Ez nem valami emlékezetes évforduló, amikor hatalmas virágbokorral kell hazaállítanod. És nem is egy Valentin nap, amikor a legtöbben vagy eljegyzésre, vagy egy doboz jófajta csokira számítunk.

A hóvirág mellett viszont minden motoros csajnak jól esik az az érzés, hogy a párja minden idejét szeretné vele tölteni, nem hagyja ki a közös hobbiból, a motorozásból – ezért lettünk motorosok, mert szeretünk motorozni – és ezt az érzést azzal is alátámasztod, hogy apró vagy nagyobb ajándékokkal leped meg, amik a motorozással kapcsolatosak.

Na most értünk el a lényeghez:

Hogy megkönnyítsem a dolgodat, és egyben ötletet is adjak, azt találtam ki, hogy kivételesen, nőnap alkalmából kedvezménnyel vásárolhatod meg a webáruházunkban a csamos cuccokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez az ajánlat mától keddig érvényes.

Nem kell mást tenned, mint a kiválasztott termékeket bepakolod a kosárba, majd a fizetésnél beírod a NOCI16 kuponkódot. A rendszer azonnal le is vonja a 20% kedvezményt a megvásárolni kívánt cuccok árából.

Szóval ne késlekedj! A kedvezmény a kifutó termékekre is vonatkozik. Le ne maradj róla!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük