EseményekHírekMotorverseny

Álomélmények a Ducatival: DRE Academy és DRE Travel Adventures

Ducati Riding Experience 2023A Ducati tovább bővíti a Ducati Riding Experience programját a 2023-as szezonra, megerősítve, hogy a motorkerékpár-rajongókkal való kapcsolatában az élményszerűségre helyezi a hangsúlyt.

A Ducati Riding Experience (DRE) az a csomag, amellyel a bolognai székhelyű gyártó a motorosok életét szeretné gazdagítani világszerte. Minden egyes DRE formátumot kiváló oktatási javaslat jellemez, amely magában foglalja a legmagasabb szintű oktatókat (köztük több korábbi profi motorost), rangos helyszíneket és természetesen rengeteg szórakozást a Ducati kínálat motorjain, amelyek bérlése az élmény teljes időtartamára a regisztráció részét képezi.

A DRE projekt 2003-ban született, és az eltelt húsz év alatt több mint 28 000 résztvevőt fogadott az érzelmek, a szórakozás és a biztonság ötvözésével. A 2023-ra bevezetett újdonságok a DRE Academy motoros tanfolyamokban és a DRE Travel Adventures szervezett utazásokban, valamint a még soha nem látott nemzetközi időpontok beütemezése a Társaságot jellemző “folyamatos fejlesztés” filozófiájának tökéletes bizonyítéka. Ez a tartalom folyamatos frissítésében nyilvánul meg, hogy minden típusú motoros igényeit kielégítse, és megerősítse a bolognai székhelyű vállalatot abban, hogy az emlékezetes élmények nyújtása terén referenciapontnak számít.

A 2023-as szezon első találkozóira való jelentkezés minden információja és részlete elérhető a Ducati.com weboldal külön erre a célra létrehozott oldalain. Ezeken az időpontokon a résztvevők igazi Ducati-stílusú élményt élvezhetnek a főbb olasz pályákon, és felfedezhetik Olaszország szépségét a tájak és az ételek tekintetében is.

A DRE Road és a DRE Rookie három találkozójára a modenai versenypályán kerül sor a május 20-21-i, a június 24-25-i és a szeptember 9-10-i hétvégén. A DRE Racetrack két találkozója június 6-7-én és szeptember 26-27-én lesz a Misano World Circuit Marco Simoncelli pályán. Az új DRE Track Warm Up a június 17-18-i hétvégén lesz a modenai versenypályán. A DRE Adventure-re való regisztráció ehelyett 2023 januárjában nyílik meg, a következő naptárral: május 25-26. és 27-28., július 13-14. és 15-16., július 20-21. és 22-23., valamint szeptember 7-8. és 9-10. között.

Ami a DRE Travel Adventures-t illeti, az első tervezett találkozó a DesertX Expedícióval Szardínián lesz június 12-16. között. A naptárban szereplő négy Dream Tour július 3-5-én, július 10-12-én, október 13-15-én és október 17-19-én kerül megrendezésre. A Multistrada Expedíció október 3-án indul Torinóból és október 8-án ér véget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A naptárban már szereplő találkozók a 2023-as szezonra vonatkozó DRE kínálat első részét jelentik. További újdonságok állnak készen arra, hogy a következő hónapokban gazdagítsák a Ducati Riding Experience panorámáját. Továbbá, a DRE versenypálya találkozók hamarosan egy nemzetközi naptárral bővülnek, a világ legszebb és legérdekesebb pályáin.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük