Hírek

2012 számokba fojtva

Boldog Új Évet Kíván a Csajokamotoron.hu!Ismét eltelt egy év, 2012-ben a Csajokamotoron.hu a hetedik évébe lépett és még a világnak sem lett vége. Hogy mi történt velünk az idei szezonban, arról beszéljenek a számok!

Közösségünknek a hetedik évre 5546 tagja van. Ez a szám folyamatosan nő, bár az utóbbi időben már kicsit lassabban. Hiába, lassan minden motoros nő csatlakozott hozzánk… Idén összesen 432 taggal lettünk többen a fórumon, 1073 új olvasó iratkozott fel a hírlevelünkre, a Facebook oldalunkon pedig átléptük a 6000 tagot.

A 2012-es év végére magazinunkban több mint 4000 cikket olvashattok, ezek közül 326 íródott idén (plusz ez), ami majdnem napi egy… ez semmi – gondolhatnád – de a hét évvel ezelőtti egyszemélyes szerkesztőséget már jócskán ki kellett bővíteni, és ehhez segítséget kellett kérnem. Az idei cikkek megírásában fórumunk tagjai közül többen részt vettek: Picar a napi híreket szerkeszti már jó ideje, Rácz Edina esemény beszámolókkal és érdekes, hosszabb írásokkal szórakoztat minket. Minára maradtak idén a motortesztek – összesen húsz motort próbált ki ebben az évben -, Molnár Alexandra pedig a Ladycross világába kalauzolt minket.

A webáruházat sem bírtam volna már egyedül, a termékek feltöltésében és a postázásban Lua és Ekusz segítettek. Köszönet jár a fórum moderátorainak, Baénak, Hermionének és Picarnak is, akiknek szerencsére idén nem volt sok dolguk. Köszönöm mindnyájuknak a sok segítséget!

A legolvasottabb tíz idei cikkünk ebben az évben: 

  1. Milyen motort vegyek elsőnek?
  2. Suzuki M800 Intruder 2011 Teszt
  3. Már majdnem tökéletes: Honda NC700S 2012 Teszt
  4. Mizsei Viktória
  5. Nyerj Belépőjegyet a 2012-es Budapest Motor Fesztiválra
  6. Motorbalesetben meghalt VV Lorenzo
  7. Mi jön még a B125 után?
  8. Borsodi Júlia
  9. Pocakos csajok a motor mellett
  10. Somfai Dorottya “keX”

Az összes eddigi cikkünk közül pedig a Különbözeti vizsga a “B125”-nél címűt olvasták ebben az évben a legtöbben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Közösségi portálunkon, a CsamClubon 2012.07.03-án volt egyszerre a legtöbb látogató, ekkor összesen 315-en fórumoztak nálunk egy időben. Mára összesen 3279 témában összesen 237 820 üzenet íródott, de a blogoknál is szép nagy számokat láthatunk: 143 tagunk írt eddig blogot, és összesen 1470 blogbejegyzés született eddig. 

A legtöbben ebben az évben Gabsic Sajátmotor tesztjét olvasták el az MZ ETZ 251-ről. Ezt zéé77 Honda Lead 100 tartós tesztje követi, harmadik helyen pedig today “Hogyan ássuk alá minden motoros büszkeségünk AVAGY bénázás a lehető legtöbb ember előtt” című írása végzett.

A leghihetetlenebb számok a galériával kapcsolatosak: 1681 kategóriában összesen 59 204 képet töltöttünk fel eddig az elmúlt évek alatt, amiket 4 153 720 alkalommal néztetek meg. A képekhez 6854 hozzászólás érkezett, és mindez 8 GB tárhelyet vesz igénybe.

Talán ennyi elég is a számokból… A lényeg, hogy nélkületek mindez nem jöhetett volna létre. Így az év utolsó napján mindenki máshoz hasonlóan elgondolkodom, mi legyen az újévi fogadalmam, egyáltalán kell-e ilyen…

Az biztos, hogy 2013-ban is lesz Női Motoros Nap május 3-án, és a CsaM 7. születésnapja sem maradhat el június 21-23-i hétvégén. Hogy mi lesz a részletes program, azt majd együtt kitaláljuk, számítok a segítségetekre.

A 2013-as Jótékonysági Motoros Naptárunkat már most sikeresnek tekinthetjük, hiszen eddig 500 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány számára. Hogy jövőre lesz-e naptár, a ti lelkesedéseteken is múlik. Ahogy sok más is, ez is a jövő zenéje.

Addig is jó bulizást kívánok mindenkinek ma éjszakára, a következő évre pedig rengeteg motoros kilométert, olcsó benzint, sok pénzt (egyetek sok lencsét holnap!), szuper élményeket, egészséget, jó barátokat, és olyan motort, amit szeretnétek!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük