fbpx

Motorbalesetben meghalt VV Lorenzo

Meghalt VV LorenzoValóságshow szereplőként is motoros maradt, később saját motorboltot nyitott. Személyesen egy éve találkoztam  vele utoljára Bándon a csárdánál.

“Súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2012. augusztus 7-én 12 óra körüli időben az 51. számú főúton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 28 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsijával az 5202. számú úton Bugyi irányából. A kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a főúton Budapest irányába – motorkerékpárjával – szabályosan közlekedő 40 éves férfinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a motorkerékpár vezetőjét, súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, aki a mai napon a gondos ápolás ellenére elhunyt.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.”

Fórum VV Lorenzoról!

Ez a hír jelent meg a Pest Megye rendőr-főkapitányság honlapján. A rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a balesetben érintett motorkerékpáros Gerzsényi Lászó, azaz VV Lorenzo volt.

Legyen neki könnyű a föld!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x