fbpx

Már majdnem tökéletes: Honda NC700S 2012 Teszt

Már majdnem tökéletes: Honda NC700C 2012 TesztSzóval már felmerült bennem néhány éve, hogy milyen lenne, ha végre valaki legyártana egy olyan motorkerékpárt, amibe ugyanúgy lehet rámolni mint egy robeszban: a buksi elfér benne, vagy tölthetem tele és nem csúnyul le a vas a gumipókozástól, ráadásul otthagyhatom, hogy nem rámolják szét, ami rajta van…

Ó és az űbercukisága a robogó jellegű fogyasztás lenne, ha olyan 4 lityi alatt megállna az egész, mindezt motor fazonnal, és motor teljesítményben, azzal a jár-móddal és minden, ami egy motorra vonatkozik. Aztán végül odáig jutottam, hogy ez a vágyálom valószínűleg akkor fog teljesülni, amikor mindenki privát teniszlabdányi reaktorral fog szaladgálni a zsebében, és épp abba a járműbe teszi bele, amelyikkel épp menni akar.

De nem, megértem! Íme itt van ő, az én álommasim Hondáéktól: az NC700S. Megcsinálták!

A tankhelyi púpjába lehet rámolni, üzemanyagot meg a feneked alá tankosz (úgyse volt sosem értelmes hely az ülés alatt), 3,5-3,8 liter körül eszik, motorfazonú, naked és jajdejó.

Még több kép a galériában!

altA formája amolyan hondásnaked: nem túl szép, de praktikus, kicsit irodista jellegű. Szemből nem valami jellegzetes, de legalább vidáman teleszájjalvigyorgós lámpájú, kis praktikus plexijű jószág. Oldalról nézve nyúlánk testalkat, szépen rajzolódó csővázzal, minimális műanyaggal, az is nyulánkosra faragva.

Ami nagyon tetszett, hogy a tank rásimul felülről a combodra, és kifejezetten jól lehet bele lábbal kapaszkodni. Olyan odasimulós hozzád, igazán kis dorombolós púposkodó ám ő, ami kanyarodás közben olyan kellemes, ahogy összebújsz a vassal és érzed hogy együtt vagytok az íven (a többi az xxx oldalakon olvasható).

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Mina

Mina

Fotós, fényzsonglőr és a Csajokamotoron.hu tesztpilótája.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x