fbpx

20% kedvezményt adunk Halloween alkalmából

HALLO2016Tudtad, hogy 1477 október 31-én foglalta el Mátyás Király Bécs városát? Innen ered ősi magyar ünnepünk a Helló Wien! Ebből az alkalomból egy 20%-os kedvezménykupont adunk neked ajándékba.

Nem vagyok egy történelem zseni, ezért nem tudom, hogy ez az interneten terjedő humor mennyire fedi a valóságot. Mindenesetre jól hangzik. Valójában, úgy tűnik, 1485 június 1-én foglalta el a várost, korábban, 1477-ben csak ostromolta a falait, de akkor végül kibékült Frigyessel.

Ez a kis tréfa is azt mutatja, hogy Magyaroaszágon még mindig sokan utálják a Halloweent, mondván, hogy ez egy angolszász (amerikai?) ünnep, és minek kell nekünk átvenni az ilyeneket (mint pl. a Valentin nap is). Sokáig én is így gondoltam, de ma már azt látom, hogy nem baj, ha vannak ilyen szórakoztató ünnepek a szürke hétköznapok között. Márpedig sokkal vidámabb a Halloweent ünnepelni, és attól még a Mindenszentek és a Halottak napja sem marad el. Szóval ez csak még egy alkalom a bulizásra.

Tehát ebből az alkalomból úgy határoztunk, hogy egy értékes kuponnal ajándékozunk meg, amit mától november 1-ig, vagyis Mindenszetekig használhatsz fel. A 20% kedvezményre jogosító kupon a webáruházunkban minen Csajok a motoron termékre igénybe vehető.

Márpedig van néhány értékes holmi, amit nem érdemes kihagyni ekkora kedvezmény esetén. Akár a karácsonyra is érdemes előre vásárolni, hiszen már csak két hónap van addig hátra.

Új termékünk, a csamos combtáska ebben a színösszeállításban (fekete-pink), Csajok a motoron logóval csak nálunk vásárolható meg. Ha szeretenél egyedi lenni, és praktikusan csomagolni, mindenképp szükséged lesz egy ilyenre. A vásárláshoz kattints ide!

A héten töltöttük fel a készleteket az egyik slágertermékünkből. A multifunkcionális csősál Csajok a motoron logóval van ellátva, és feketében valamint ciklámen színben kapható. Ha neked is volt ilyen annak idején a Nemzetközi Női Motoros napon az ajándékcsomagodban, annak már biztos rég kifakult a színe, hiszen az már hat éve volt, szóval ideje lecserélni. Ha pedig még nincs ilyen kendőd, azért vegyél egyet, hogy megtapasztald, mennyivel praktikusabb, és sokrétűbben használható, mint más motoros kendők.

Most már végérvényesen itt a hideg évszak, úgyhogy már nem a pólóknak van itt a szezonja. Szerencsére erre is tudunk megoldást: ezzel a kuponnal olcsóbban megvásárolhatod a Csajok a motoron logóval hímzett kapucnis-cipzáras pulóvert is. S-XXL-ig minden méret kapható, és három szín közül is választhatsz. Vedd meg feketében, rózsaszínben, vagy ciklámen színűben (nekem ciklámen van és imádom – NaNa).

Akkor már csak a tennivalókat kell elárulnom:

Válaszd ki az áruházban azt a terméket, amire szükséged van, és a pénztárnál, a fizetési procedúra végén kattints az “Add meg a kuponkódot:” linkre, majd írd be a HALLO2016 kódot. Végül nyomd meg a rózsaszín “Kuponkód használata” gombot!

Ezután már csak ki kell pipálnod, hogy elfogadod a vásárlási feltételeket, és megnyomni a “Tovább” gombot. A következő oldalon megtalálod a fizetési feltételeket, és itt ne felejtsd el megerősíteni a rendelésedet a “Rendelés megerősítése” gombra kattintva!

Jó válogatást kívánok, és persze kellemes őszi szünetet, napos, meleg hosszú hétvégével, hogy lehessen még gurulni egy rövidet!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x