HírekKultúraMotoros zene

Végzetes Halloween

altMotorbalesetben vesztette életét a Suicide Silence énekese.

Mitch Lucker csütörtökön, a kaliforniai Huntington Beachen szenvedett motorbalesetet – közölte a rendőrség. A 28 éves Lucker új Harley-Davidsonjával hajtott az úton, de elvesztette uralmát a jármű felett és egy villanyoszlopnak csapódott.

A motor ezután tovább sodródott, és nekicsapódott egy Nissan terepjárónak. Szerencsére sem az autó utasai, sem a környéken épp édességet gyűjtő gyerekek sem sérültek meg.

A frontembert azonnal kórházba szállították, ám nem sokkal ezután belehalt a sérüléseibe. A hatóságok még vizsgálják, hogy az énekes ivott-e, mielőtt motorra ült. “Nem könnyű ezt elmondani. Mitch meghalt hajnalban, egy motorbalesetben szerzett sérülések miatt” – írta a Suicide Silence a Facebookra.

Lucker a motorok bolondja volt, erről beszélgetett a közelmúltban egy – a motoros zenészekről – készülő könyv írónőjével. Amikor arról kérdezték, hogy mi vonzotta a motorokhoz, Mitch így nyilatkozott: „Éppen az, hogy veszélyes. Egy zenekar frontembereként hamar adrenalin függővé válik az ember. Amikor a színpadon állok, egyszerűen elönt ez az érzés, de amikor épp nem turnézunk, akkor is szükségem van rá. Számomra a szabadságot jelenti, hogy motorozás közben ki vagyok téve az elemeknek, hogy számos veszély leselkedik rám az úton.”alt

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük