HírekMotorokMotorozás

Balesetet szenvedett egy mentőmotoros Veresegyházánál!

mentomotoros baleset veresegyhazA mentőmotoros a hét elején motorbalesetet szenvedett, de szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta. A körülmények viszont ismételten arra hívják fel az autóvezetők figyelmét, hogy a hiányosságok, melyeket elkövetnek, bármikor emberéletbe kerülhetnek!

Az Országos Mentőszolgálat közleményében olvashatunk a baleset részleteiről:

“Sajnálatos módon a hét elején gödöllői mentőmotorunk balesetet szenvedett. Veresegyházán áthaladva, Szadára érve a megkülönböztető fény és hangjelzéseit használva előzte a feltorlódott kocsisort, miközben a sorban haladó egyik autó az irányjelzőjét hirtelen kitéve, a visszapillantó tükör használata nélkül befordult előtte a bal oldali utcába.

Az ütközés elkerülésére sajnos motorosunknak már nem volt ideje és lehetősége, mivel annyira közel volt a balesetet okozó jármű. Kollégánk átrepült az autó motorháztetője felett, majd az aszfaltra érkezve tovább csúszott, de szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. A biztonság kedvéért további vizsgálatokra kórházba szállították, de a mai napon már újra szolgálatba állt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A mentőmotorunk viszont sajnos, ahogyan a képeken is látható, elég súlyos sérüléseket szenvedett, motormentő szállította el. A kárfelmérés folyamatban van.

Ezúton is köszönjük még egyszer mindenkinek az érdeklődését, továbbá a helyszínen nyújtott segítségét.

Vigyázzanak magukra az utakon, vezessenek óvatosan és körültekintően. Ne telefonáljanak vezetés közben. Ne szóljon hangosan a zene, főleg úgy ne, hogy fülhallgatón keresztül hallgatják. És ha sávot váltanak, használják a visszapillantó tükröket. Így elkerülhetőek a balesetek.”

(Forrás és fotók: Magyar Mentőmotor Alapítvány)

mentomotoros baleset veresegyhaz1mentomotoros baleset veresegyhaz2mentomotoros baleset veresegyhaz3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük