fbpx

Az év legjobb cruisere: Harley-Davidson Low Rider S

harley davidson lowrider s 2016 1A Harley-Davidson Low Rider S nyerte el az év legjobb cruiser motorja címet. De minek köszönhető a modell elsöprő sikere?

 

Duplán zsebelte be az elismerést a Low Rider S: először a Cycle World ítélte oda neki a díjat, majd a Motorcyclist Magazine is őt választotta a legjobbnak a cruiserek közül. Ez nem kis dicsőség, hiszen a két legismertebb amerikai szaklapról van szó.

Kérdésünkre a választ a Motorcyclist Magazintól kapjuk meg: „Az erő és a súly aránya ugyanolyan fontos a cruisereknél, mint a sportmotoroknál.”

A Low Rider S, a Harley-Davidson S széria modellje, amelyet a Dark Custom stílus és a Hot-Rod formula hívott életre. Azaz, építsd be a legnagyobb motorod a lehető legkönnyebb vázba, amit csak képes vagy gyártani. A Harley-Davidson pedig bölcsen követte a formulát, a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot párosította a karcsú Dyna vázhoz, ami hihetetlen jó összhatást eredményezett.

Egyszerre erőteljes és könnyen kormányozható. Minimalista stílus, maximális hatás – egy igazi agresszív, teljesítményalapú motor!

Az összes kategória legjobbjait ITT tudod megnézni!

További információkat a motorról ITT találsz!

harley-davidson-lowrider-s-2016 2harley-davidson-lowrider-s-2016 3

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x