HírekMotorbemutatóMotorok

Ajándék jogosítvány elektromos robogókhoz

Ajándék B125-ös jogosítvány elektromos robogókhozAz európai elektromos robogógyártásban úttörő, 2010-ben alapított német Kumpan electric idén, az eddigi két, segédmotoros kategóriába tartozó kínálatát két A1 kategóriás (rendszámos, két személlyel használható), alapból két akkus modellel egészítette ki. Már ezekre is zöld rendszám kerülhet.

Az 54 impulse 4 kW-os motorjából 70 km/órás végsebesség csikarható ki akár 120 km-es hatótáv mellett, a 7kW-os 54 ignite pedig egészen elképesztő, 100 km/órás végsebességre képes. Minden modell ötféle színben, háromféle ülésszínnel bármilyen variációban rendelhető.

A Kumpan elektromos robogói tökéletesen ötvözik az olasz hőskor hangulatát a 21. századi technikával: a német precizitással fejlesztett és kivitelezett modelleket elláttak okostelefon-csatlakozóval, 7 colos érintőképernyővel, ráadásul kulcs nélkül használhatók.

A LED-fényszóróval is elérhető, elöl-hátul tárcsafékes – az 54 impulse és az 54 ignite estében növelt hatásfokú, nagyobb első féktárcsával szerelt kombinált fékrendszerű (CBS) – Kumpan robogókkal a modern elektromos közlekedés minden előnye kihasználható a mindennapokban.

Szerdától zöld rendszámot kaphatnak az elektromos motorkerékpárok

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az augusztus 11-én hatályba lépett új szabályozás szerint a kizárólag elektromos hajtású motorkerékpárok már zöld rendszámot kapnak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell utánuk regisztrációs adót és illetéket fizetni, sőt gépjárműadót sem!

A német gyártású Kumpan elektromos robogókat forgalmazó EuroMotor erre rátesz még egy lapáttal, mert aki B kategóriás jogsival venne náluk A1 kategórias Kumpant, annak állják az A1/B125-ös jogsi megszerzésének költségét! De azok sem járnak rosszul, akiknek van motoros jogsija, mert nekik az EuroMotor üzletében levásárolható 100.000 Ft-os ajándékcsomaggal kedveskednek!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük