Hírek

Hat nő mehet Daytonába

daytonaA Harley-Davidson cég által meghirdetett vetélkedő győzteseként hat motoros hölgyet sorsoltak ki, akik másodmagukkal részt vehetnek egy motorostúrán Daytonába. Kísérőjük Karen Davidson – a cég egyik alapítójának dédunokája – lesz, majd három napon keresztül szórakozhatnak a floridai motorostalálkozón.

Eredetileg a hat hölgy bemutatkozó kisfilmje azért került fel a cég honlapjára november 28-án, hogy az olvasók közülük válasszák ki azt, aki végül megnyeri az Atlantából a 2008-as Daytona BikeWeekre vezető utat. Az október 1-én meghirdetett verseny szervezője azonban a szavazás végén, december 12-én úgy döntött, hogy mind a hatan megérdemlik, hogy részesei legyenek, ennek az emlékezetes élménynek a filmben megjelölt mentorukkal együtt.

A versenyre nevezni egy maximum 90 másodperces kisfilmmel lehetett, amiben a motoros hölgyek bemutatják azt a személyt, aki bevonta őket a motoros életformába. Emellett elmesélik, mit jelent nekik a motor, és a motorozás. A 200-nál is több videofelvételből nehéz volt kiválasztani a döntőbe jutó hat versenyzőt, és mivel az interneten szavazó 35 000 fő is alig tudott dönteni, végül mindannyian ott lehetnek a világ egyik legnagyobb motorostalálkozóján március elején.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük