fbpx

HolyChiks – vadul tépik a húrokat a csajok!

holychiks“A csajoknak is van tökük, csak kicsit magasabban, ennyi az egész!” – mondta Joan Jett, akinek a véleményét a HolyChiks magyar rock csajbanda tagjai is osztják.

Nemrég jelent meg Nincs viszlát címmel a lányok vadiúj dala, melyhez klipet is készítettek. Nem sok csak csajokból álló zenekar van országunkban, de mint látható, szerencsére nő a számuk.

A HolyChiks 2015 januárjában alakult, s már az első próbákon sem tétlenkedtek a csajok, megírták az első közös dalaikat. Nem csak barátként, hanem úgymond munkatársként is inspirálják egymást.

Körülbelül pontosan egy éve, 2015 novemberében játszottak először közönség előtt, mégpedig a budapesti Gozsdu Manó Klubban, s ezután már beindult a szekér, számos koncertet adtak.

A HolyChiks-ben Hunyadkürti Éva énekel, Seprényi Fanni basszusgitározik, Lahucsky Kriszti gitározik, Bakos Zita a billentyűs és Tiszai Vivien dobol, akit volt szerencsém személyesen megismerni régebben.

És itt a dal:

Forrás, fotó: HolyChiks facebook

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x