EseményekMotoros találkozó

Babes Ride Out 4 – motoros csajok a sivatagban

babes ride out 4 1A két alapító, Ashmore Ellis és Anya Violet 2013-ban ismerkedett össze egy motoros találkozón. Annyira egymásra kattantak, hogy már azon a bulin felmerült az ötlet, hogy kéne szervezni egy csak csajos motoros hétvégét.

Abban az évben több buliban is összefutottak, és az ötleteket tovább szőtték. Immár mindketten Harley-Davidsonon motoroztak, ez is közelebb hozta őket egymáshoz. Meg az is csak alátámasztotta a buli életképességét, hogy egyre több magukhoz hasonló motoros csajt ismertek meg együtt, akik szintén lelkesedtek a pasimentes motoros buli hallatán.

Szóval a veált októberi időpont már adott volt, készítettek egy honlapot, és összedobtak egy plakátféleséget. Helyszínnek egy kiszáradt tómedret választottak Borrego mellett. Igaz, hogy itt illegális a kempingezés, de gondolták, mi baj lehet, egy olyan városban, ahol még közlekedési lámpák sincsenek. Végül a szervezők legnagyobb meglepetésére 50 motoros csaj ment el az első buliba, ami a Babes in Borrego nevet viselte.

2014-ben tehát belevágtak egy nagyobb szabású buli a szervezésébe. Motoros barangolásaik közben rátaláltak egy nagyon hangulatos, privát kempingre a Joshua Tree Nemzeti parkban, Kaliforniában. Mivel itt minden infrastruktúra adott volt, ami a motoros csajoknak kellhet (WC-k, zuhanyzók, és rengeteg sátorhely), gondoltak egyet, és le is foglalták a kempinget. Végülis mit veszíthetnek? 50-en már biztos lesznek.

Ahogy ez sok amerikai sikertörténet szerves része, nekik is sokat segített az internet, főleg az Instagram. Mire eljött október, már 500 név szerepelt a jeletkezők listáján. A bulin már voltak fellépők, és több cég is támogatta őket anyagilag és a résztvevőknek szóló ajándékokkal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2015-ben 1200 motoros nő érkezett a világ minden tájáról, és időközben már igény mutatkozott egy keleti-parti bulira is. Sőt, az angol csajok úgy gondolták, lehetne egy party az Egyesült Királyságban is, így aztán hatalmas tervekkel vágtak bele a 2016-os évbe.

A tavalyi buliról film is készült:

 

Az elmúlt hétvégén, 2016 október 20-23-án zajlott az idei ereszdelahajamat. Hivatalos beszámoló még nem készült, de a belépőjegyeket 2000 főnél maximalizálták. Az Instagram tele van a csajok privát fotóival, már csak azért is, mert az egyik szponzor, a Porgressive MC fotókiállítást rendezett azokból a képekből, amelyeket a csajok a környéken készítettek motorozás közben, és feltöltötték őket az instagramra #progressivemc hashtaggal.

Ha nem csak motorozós képeket szeretnél nézegetni, akkor próbálkozhatsz a #babesrideout #bro4 #babesrideout4 hashtagok begépelésével is az instagramon.
Ha pedig jövőre te is rászánod magad, hogy felkerekedj erre a 4 év alatt legendássá vált női motoros találkozóra, akkor várjuk a beszámolódat.

Addig pedig minden motoros túrádról vagy motoros buliról küldhetsz nekünk beszámolókat.

babes ride out 4 2babes ride out 4 3

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük