fbpx

Szavazz a legjobb kartetoválásra

balazslilla kartetko02A lábtetoválások versengése után júniusban a kartetkókkal folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain a Tetkó a csajokon verseny. A harmadik forduló: Kartetoválások – kézfejtől vállig.

A június 14-ig beérkező mintákra június 15. és július 12. között lehet szavazni.

Közben várjuk a képeket a verseny negyedik fordulójára, a hason, illetve a mellkason, valamint a háton lévő tetoválásokról az [email protected] címre. (Kérjük, hogy azok, akik korábban elküldték már a képeket, küldjék el ismét, mert a levelezőrendszer hibájából elvesztek a korábbi levelek.)

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix Női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A szavazáshoz kattints ide!

A tetoválásokra az oldal regisztrált felhasználói szavahatnak. Az a hölgy, akinek a tetoválására a legtöbb szavazat érkezik, támogatóinknak köszönhetően 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap. Az állás nagyon szoros, úgyhogy mindenkit megkérünk, hogy segítsenek a döntésben.

anna kartetkobalazslilla kartetko01csabahenriett kartetko 431csabahenriett kartetko 617endzsi kartetko 024feketeanna karttko 07konyakata kartetko 74laszlotimea kartetko 062nagybrigitta kartetko 081wera kartetko 2268wera kartetko 2827wica kartetko 122

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x