fbpx

Csillagok a sisakodon: Nolan N62 Pulsar

nolan pulsar pinkNem egyszerű leírni a női motorosokat: bájosak és nőiesek, ami hihetetlen versenyszellemmel párosul. A Nolan grafikai fejlesztő csapata ezekhez a tulajdonságokhoz próbált meg új dizájnt adni a klasszikus N62-es bukósisaknak.

Az új, Pulsar elnevezésű grafika a zárt, utcai sisakon nagyon jól sikerült. Az amúgy is jó ár-érték arányú sisak az új fényezéssel teljesen megújult, sportos és figyelemfelkeltő lett. A fejlett technikai megoldások pedig mit sem változtak.

A Nolan N62-es sisak külső héja polycarbonate Lexan® EXL anyagból készült. A bélése ergonómiailag tökéletes kényelmet nyújt, és Sanitized® antiallergén anyaggal vonták be. Néhány modellnél kivehető és mosható is, hogy a legfanatikusabb motorosok/motoros nők igényeit is kielégítse.

A plexi mechanikáját úgy alakították ki, hogy azt szerszám nélkül is gyorsan ki lehet cserélni. Ráadásul csak nyitott helyzetben szerelhető, hogy nehogy menet közben véletlenül felnyilhasson. A plexi szélét körben egy szivacsréteggel borították, ami biztosítja a tökéletes zárást, és megakadályozza a szél vagy az esővíz bejutását. A párásodás elkerülése érdekében a sisakot Nolan Fog Resistant System-mel (NFR), vagyis a Nolán saját párátlanító rendszerével készítették el.

Még több rózsaszín sisak a galériában!

Az új N62-es tetején és az állán elhelyezett szellőzőnyílások segítségével tökéletes ventiláció érhető el a sisak belsejében. A levegő forgatását megkönnyíti a hátsó légnyílás is, amelyen keresztül a meleg levegő távozhat a bukósisak belsejéből. A Gemini Replica, Mystic, Racer, Fairyland, Vanity, N-Angel, Pulsar és a Classic modellek Microlock csattal záródnak, míg a többi modellen gyors-zár található.

nolan pulsar black

Ajánlom másoknak is
0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x