fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Eljött a fűthető motoros ruhák ideje

motohotwear futheto motoros ruha 2A fűthető ruházat gondolata bizonyára sokunk fejében megszületett már egy jó húsz perces buszra várakozás közben a csípős, mínusz fokokban.

A Karsai Pécs Kft. büszkén mutatja be legújabb fejlesztését, a fűthető ruházatot, mely a vízhűtéses motor hőenergiájának felhasználásával biztosítja használói számára, hogy a megszokottól jelentősen eltérve, jóval hosszabb időt tölthessenek kedvtelésüknek hódolva, esetleg munkájukat végezve a járművön.

Van az a hideg, amikor a réteges öltözködés már nem mindig segít és legszívesebben csak beszaladnánk az első meleg helyre, ami utunkba kerül. Gondoljunk bele, hogy mit érezhetnek vajon azok, akik ítéletidőkor is órák hosszat kinn dolgoznak?

motohotwear futheto motoros ruha 1A Karsai Pécs Kft. vezetőségének is hasonló gondolat járt a fejében, amikor úgy döntöttek, hogy megalkotják innovatív fűthető ruházatukat, a ©Motohotwear-t. A márka nevében is hordozza a motorsportok kedvelőinek szánt gesztust, de minden kinti tevékenységgel járó munkához kiváló hideg elleni védelmet jelent.

Az 1997 óta termelő üzem kollektíváját sorozatosan kérik fel partnerei valamilyen – a hazai és nemzetközi piacot megreformáló – termék kifejlesztésében való együttműködésre. Ebben az esetben maga a tulajdonos tett javaslatot arra, hogy a ©Motohotwear ruházat fejlesztését a már sokszor bizonyított csapat végezze.

Az szett működése egy kisméretű hőcserélő egység támogatásával valósul meg. A jármű hűtővízének hőjét a ruhát körülölelő csőhálózat biofagyálló folyadéka veszi át, és közvetíti a test felé. A fűtés intenzitását a szetthez tartozó vezérlőegység segítségével állíthatjuk komfortérzetünknek megfelelően.

Kábítószer-birtoklásért börtönbüntetést kapott a Thermoflash motoros ruha feltalálója

motohotwear futheto motoros ruha 1„Egy, a piacot felforgató hatású termék fejlesztését csak egy, a piacot felforgatni képes teamre bízhattam” – mondja Karsai Béla, majd hozzáteszi: „Nagy reményeket fűzök a termékhez, mivel magam is kilométerek százain át teszteltem elégedetten.”

A magyar találmány hosszú évek fejlesztőmunkáját követően érte el jelenlegi formáját. Az alapkoncepción a pécsi vállalkozás számtalan beavatkozást végzett a tökéletes termék létrehozása érdekében. Több új gyártószerszám elkészülte, kísérletek sorozatai, tesztkilométerek ezrei alatt mind a technológia, mind a dizájn tekintetében sikerült egy időtálló és megbízható szettet létrehozni.

„A fűthető ruhánkkal egy eddig kihasználatlan lehetőségre csaptunk le” – meséli Varga István, a projekt menedzsere. Véleménye szerint a termék nagymértékben versenyképes a piacon, hiszen számtalan előnyt tud felmutatni az eddig létező megoldásokkal szemben.

Az előnyök pedig valóban jelentősek.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x