Hírek

Strange Horde MC levelezés

2008.11.13. 21:53:00 dátumon Róbert Asbót <megalomania66@gmail.com> írta:

XV.Strange Horde MC Party
2009 Május 28-31.
Pilismarót Duna-part

Köszönettel!
Asbót Róbert
Strange Horde MC


Feladó: Csajokamotoron.hu <info@csajokamotoron.hu>
Feladva: 2009. május 25. 11:30
Címzett: Róbert Asbót <megalomania66@gmail.com>
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum

Szia Robi!
A Csajokamotoron.hu-tól menne valaki tudósítani a találkozótokról.
Kérhetnék neki egy 2 személyes VIP belépőt?
Révész Mártának hívják a lányt.

Köszi előre is,
NaNa

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2009.05.25. 13:13:36 dátumon Kővágó Erika <megalomania66@gmail.com> írta:

Természetesen adunk szívesen!
A kapuba várja őket a két jegy.
Lehetneesetleg,hogy küldjetek mindenkinek egy hírlevelet a bulinkról?
Jól jönne asegítség.
Ezt mi köszönjük előrre is!

Üdvözlettel!
Strange Horde MC


Feladó: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Címzett: “Kővágó Erika” <megalomania66@gmail.com>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Mon, 25 May 2009 14:52:00 +0200

Szia!Ok, csak küldd át az infot, amit szeretnétek kiküldeni.(sorsolhattunk volna jegyeket is, mint tavaly, de csak ma jutott eszembe.:()

NaNa


Feladó: “Kővágó Erika” <megalomania66@gmail.com>
Címzett: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Másolat:
Tárgy: RE: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Mon, 25 May 2009 15:03:09 +0200

Légszíves húzd le a weboldalunkról a plakátot,mert jelenleg nem áll módomban elküldeni.
Már Pilismaróton vagyunk.Nagyon szépen köszönjük!Üdvözlettel!

Strange Horde MC


Feladó: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Címzett: “Kővágó Erika” <megalomania66@gmail.com>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Mon, 25 May 2009 15:47:54 +0200

Szia!

Ok,kiküldtem.

NaNa

(Ezután május 28-június 8-ig szabadságon voltam.)


Feladó: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Címzett: “Kővágó Erika” <megalomania66@gmail.com>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Fri, 12 Jun 2009 08:48:01 +0200

Kedves Erika!

Mivel nyaraltam, csak most tudtam meg, hogy megbeszélésünk ellenére Mártinem volt felírva a kapuban. Végül nagy nehezen őt egyedül beengedték, apárjának viszont fizetnie kellet.
A kérdésem az, hogy ha megbeszélésünk ellenére nem sikerült teljesíteni amegbeszéltek rátok eső részét, akkor ti is úgy látjátok-e korrektnek, hakiszámlázom felétek a 3800 tagunknak kiküldött hírlevélért a 20 000 Ft+Áfa összeget.
A válaszotokat előre is köszönöm,

NaNa


Feladó: “Róbert Asbót” <megalomania66@gmail.com>
Címzett: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Fri, 12 Jun 2009 13:05:07 +0200

Nana!

Nem tudom,hogy próbált a barátnőd a kapun bejutni,de nekem senki nemszólt,hogy itt vannak és ha a párja fizetett akkor valószínűleg nem isakartak engem megkeresni.Viszont úgy gondolom,hogy egy privát “pár” max 5000ft.- belépője nem egyenesen arányos húsz ezer forinttal!
Úgy gondolom nekednem vagyunk valamiért szimpatikusak és nem áll szándékotokban ezt a motorosklubot támogatni kicsit sem.
Ha gondolod kiszámlázhatod vagy szidhatsz minketvagy amit akarsz.Látom azt nem jelentették az embereid,hogy 100 éves hidegrekord dőlt meg azon a hétvégén.Mivel már egy jó ideje te is ennek atársadalomnak a tagja vagy tudod ez mit jelent.
Nem kell megértened ahelyzetünket valószínű totál leszarod ami nem gond.
Csak úgy gondolom ez nemtúl pártatlan és nem is egyenesen arányos!
Te tudod nagyon jól milyen egykapu egy motoros találkozón voltál Újszilváson eleget,ha az embered ezt nemtudja meséld el neki,hogy működik egy ilyen buli.A nem megértésedet pedig igazán köszönjük!Pont ezt várná az ember egy”MOTOROS” csajtól!Ha nem igényli az oldalad a többi klub megjelenését akkormiért nem úgy üzemelteted az oldalt,hogy csak célirányos és számodra barátiklub rendezvényeit támogatod.Ne haragudj de nem túl szolidáris a hozzáállásod eme társadalom bizonyos rétegeihez.
Minden évbe egy küzdelem a többioldalhoz képest a felkerülés és nagyon drága!Amit mi idáig nemsérelmeztünk.Ha akarod bele mehetünk komolyabban de szerintem nincsértelme.
Tégy belátásod szerint.

Üdv.

Asbót Erika


Feladó: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Címzett: “Róbert Asbót” <megalomania66@gmail.com>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Fri, 12 Jun 2009 13:48:47 +0200

Kedves Erika!

Persze azt gondolhatod, hogy a legjobb védekezés a támadás, ezúttal ez nemfog bejönni.
Szerintem egy megállapodásnak (még ha az csupán emailben történt is) semmi köze nincs az időjáráshoz. Én nem kértem tőletek pénzt a hírlevélért, amit pedig eddig soha senkinek nem küldtem ki ingyen. 20 000 Ft az ára, bárkit megkérdezhettek. Mások boldogan fizetnek is érte, mert tudják, hogy haszos, és nagy hírértéke van.
Nem tudom miért gondolod, hogy csak baráti klubok rendezvényeit támogatom, mikor az összes magyar motorostalálkozó fent van az oldalon. Még azok is, akik ezt nem kérték külön. Ezek összegyűjtése rengeteg munkával jár.
Talán nem látod át azt sem, hogy ha egy tudósító részt vesz egy rendezvényen, az a szervezők számára reklám. A Csajokamotoron.hu-nak jelenleg havi 50 000 látogatója van. Próbáld megbecsülni, hogy ezek közül hányan lehetnének a rendezvényetek potenciális látogatói a jövőben. Ezért cserébe csekély elvárás az ingyen belépő (külföldön ehhez VIP ellátás is társul általában).
A portál árai is a látogatottság figyelembevételével vannak kikalkulálva, de mivel eddig soha nem fizettetek a megjelenésért, nem tudhatjátok, hogyez sok-e vagy kevés… Azzal, hogy nem tudtátok teljesíteni az ígéreteteket, engem hoztatok kellemetlen helyzetbe. Én magyarázkodhatok azért, mert nálatok káosz van a kapuban, és nincs egy VIP lista (mint más rendezvényeken/motorostalálkozókon – akár Újszilváson is), ahol fel vannak írva azok, akinek ez meg lett ígérve. És nem az volt megbeszélve, hogy téged kell keresniük, hanem hogy le lesz adva a nevük a kapuban. Csak görgesd lejjebb ezt a levelet.
A tudósítónk egyénként a kapuban történt kellemetlenség és a talajmenti fagyok ellenére a motoros barátaival együtt egész hétvégén ott volt a találkozón.
Egyébként egy privát pár belépője 10 000 Ft… ha jól számolom. A 100 éves hidegrekordról pedig saját tapasztalataim is vannak, ugyanis az idézőjeled ellenére épp Milánóba tartottam motorral azon napon, és 860 km-t tettem meg egy seggel… (ja, és én vezettem).
Nagyon sajnálom, hogy személyes problémáidat egy ilyen hangvételű levéllel kell levezetned. Azért mert nem úgy sikerült a találkozótok, ahogy reméltétek, talán nem kellene végleg elvágnod minden szálat a motorosokkal. Esetleg a jövőben még jól jöhetne egy jó kapcsolat.
Kíváncsian várom, megoldási javaslatodat arra, hogyan orvosolnátok a felmerült problémát, mert szavaidból úgy vettem ki, hogy fizetni nem akartok.

Üdvözlettel,
NaNa


Feladó: “Róbert Asbót” <megalomania66@gmail.com>
Címzett: “Csajokamotoron.hu” <info@csajokamotoron.hu>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Fri, 12 Jun 2009 16:00:25 +0200

Ancsa!

Hát úgy látom inkább neked vannak személyes problémáid amíg én csak üzletről beszélek.
Idáig csak az oldalon amúgy is ingyenes esemény naptárt használtuk, mert a többit nem tudtuk kifizetni annyira drága. Az, hogy külföldön mi a VIP. nem érdekel ha téged igen költözz ki! A kapuban pedig rend van!!!! Van VIP lista csak az embered tapasztalatlan. Történetesen nekem  az esküvőm volt idén Pilismaróton mégis mindenki bejutott az emberedenkívül!
Mi nem akarjuk elveszteni a kapcsolatot a motorosokkal és nem is tudjuk, tudod a párom egy klub tagja! Viszont nem gondolom, hogy az egész motoros társadalom egy női oldalról informálódna mert akkor a WILD.ot kiolvasná! Én tartottam magam a megállapodáshoz, ha az embered pedig tutyi mutyi az nem a mi hibánk! Az pedig engem kicsit sem nyűgöz le, hogy te olaszba mociztál meg te vezettél, nekem ettől nem több senki sem mint ami valójában, és a hőmérséklet sem ugyan az a két országban!!!  Már csak a távolság miatt sem!
A másik pedig az ,hogy két fő részére kértél jegyet amiből sajnálatos félreértések (szerintem nem teljesen miattunk) miatt egy lett az pedig max 5000.ft.-és nem 10.000.-ha pedig az a probléma ,hogy az összes barátját nem lengettük be ,beláthatod az nem fer! Te azt írtad a csajt meg a párját, háthány párja van annak a nőnek? Mivel írtál már ár ajánlatot tudom ,hogy mik azárak, de úgy érzem kicsit túl értékeled az oldal társadalmi szerepét.
Én próbálom megvédeni a rendezvényünket itt nincs helye számomra a személyes vitának. Engem nem érdekel neked mi bajod velem, mert valami biztos van. Engem az érdekel, hogy ki álljak és képviseljem a rendezvény érdekeit!
Nem tudom neked ez miért nem érthető. Minden áron valami személyeset akarsz belevinni, pedig nekem tök mindegy, hogy kivel tárgyalok. Én tudom mi a reklám, történetesen ez lett a szakmám, de egy tudósító sem kért újságtól vagy tévétől külön ellátást vagy bánásmódot. Nem értem a tiédet miért kellet volna kiemelni!
Lehet,hogy úgy érzed te valami hatalmasat segítettél de eznem így van! Szerintünk és tapasztalataink szerint ezt bármijen motoros oldal megteszi. Én nem akarok pitiskedni,hogy utólag reklamáljak,küld a csekkedet ki fogjuk fizetni ne aggódj. Tudom, hogy gazdasági válság van ezért mindenpénz számit. Még ha utólag kérik is.Tudod jól ,innen már nehéz bizonyítani vajon kinek is lehet igaza.
A burkolt fenyegetésedet pedig a hitelrontásunkkal kapcsolatba amit a sorok között kilátásba helyeztél én átgondolnám a helyedben. Kicsit unom most már ezt a lekezelő stílust pedig szerintem még soha sem beszéltünk élőben ezért nem értem mi a gondod velem,de ha van mond már el nekem is! Látod ez a bajom a “csajokkal” a fene se tudja mi a bajuk, de keresnek valamit amire durcizhatnak és sajnos ezen nem változtat,hogy motorozik vagy sem.
Ha meg nincs semmi személyes akkor meg ne ebben a stílusban írj mert a mai napig én sem beszéltem veled flegmán. Úgyhogy még egyszer csak a nyomatékosítani szeretném nekem nincs személyes gondom veled, pontosabban idáig nem volt és igazából nem is érdekel a személyed. Remélem érted a kapcsolatunkat, pusztán ÜZLETI. Ezért nekem nem kell tudósítanod mekkora biker vagy mert nem érdekel (szerinte egy nő maradjon NŐ)
*MEGOLDÁS*:
számládat küldheted kifizetjük nehogy gondba kerüljön az oldal.Hozzáteszem eddig sem volt szó arról,hogy nem fizetjük ki csak mivel azt írtad kiszámlázod mit írjak, számlát ide küld:
Göd III.körforgalmi u.102132
A legszomorúbb az az egész beszélgetésben,hogy leszarod mit írok neked csak a pénz a fontos. Az, hogy kifizessük és neked ez már elég. Ha akkora Biker lennél mint amit nekem ide (fölöslegesen) lefestettél akkor most tudnád miről beszélek. támadást pedig te kezdted. (Két héttel a buli után.) Viszont ha másokkal is ilyen flegmán fogsz tárgyalni ne csodálkozz ha egy idő után magadra maratsz az oldaladdal.
Nem érdekel téged a pénzen kívül semmi szolidalitás, úgyhogy legközelebb hagyd a mellé dumát. Csak lökd menyi pénztkérsz a szolgáltatásaidért és mi fizetünk. Így mindenkinek jobb lessz és gyorsabb.

Asbót Erika


Feladó:
Címzett: “Róbert Asbót” <megalomania66@gmail.com>
Másolat:
Tárgy: Re: Motorostalálkozó dátum
Dátum: Fri, 12 Jun 2009 16:10:26 +0200

Haló!

Totál el vagy tévedve. Én csak két darab belépőt kértem, ami 10 000 Ftt ett volna, helyette 5 000 Ft értékű jegyet kaptam. Cserébe 20 000 Ft értéket adtam (+ a beszámolót), és 1:1-be számoltam. Egész addig nem is említettem pénzt, amíg ki nem derült, hogy nem azt kaptam, amit megbeszéltünk. Ahelyett, hogy bocsánatot kérnél (egyébként bőven elég lett volna ennyi meg a normális hangnem), még engem hordasz le mindenfélének?
Egyébként pedig nem az én emil címem az, hogy megalománia…Laughing

NaNa

(Ezt a levelet végül nem küldtem el, mert nem láttam értelmét… A levél írjónák nyilván nem velem van baja, hiszen valóban nem is ismerjük egymást.)

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük