EseményekMotoros találkozó

Winkler és a Verdák

statoil verda napok 1165A fesztivál programját a szervezők úgy állították össze, hogy a minden korosztály körében méltán népszerű autós-motoros témát a lehető legérdekesebb műsorszámokkal, ritkaságokkal és egyedi járművekkel prezentálják.

A programok közel negyvenezer látogatót vonzottak a siófoki reptérre a szombati enyhén viharos időjárási körülmények ellenére is. „Eredetileg egy könnyű autóstalálkozóról volt szó, amit a Statoil szponzorál, aztán elkezdték szervezni a programokat, márkatalálkozók, motoros rendőrök, tűzoltók oltsanak el égő autót, a Besenyei, meg a Vári őrnagy röpködjön…” – mesélte Winkler Róbert, a TotalCar.hu főszerkesztője, a rendezvény hivatalos arca.

A vége mégis az lett, hogy tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadi járművek, hőlégballonok, és egyéb jármű-különlegességek árasztották el a nyári fővárost az augusztus 9-i hétvégén. A kétnapos extrém szórakozást az említett járműcsodákon kívül a folyamatos programok, versenyek, látványosságok, egy 5000 négyzetméteres extrém játszópark, és maga Winkler Róbert garantálták.

A show közel 100 000 m2 területen zajlott, de kellett is a terület, hiszen olyan helyigényes programokkal kapcsolódhattak ki a résztvevők, mint a tankon utazás, a quad park, a Talmácsi motoros iskola bemutatója, vagy a számos sétarepülési lehetőség. A látványgazdag szórakozásról a Carstyling tuningversenyeire érkezett autók és a Devils M.C. által biztosított épített motorok gondoskodtak. Besenyei Péter és Vári Gyula műrepülők, valamint Mókus és Erdős Csaba streefighterek és Driftbajnokság.hu pilótái izgalmas showval várták a közönséget.

Koncertekből sem volt hiány, zenélt a Hooligans, Rúzsa Magdi, a Zorall, a Popdarálóból ismert Starmachine, a Zenehadtest, az All in és a Prison Band. A szervezők gondosan ügyletek arra, hogy az extrém autós programok mellett szerepet kapjon a felelősségteljes viselkedés szemléltetése. A megelőzésre is gondolván kiemelt szerep jutott a tűzoltóság, a motoros mentők, és a rendőrség balesetvédelmi- és megelőzési programjainak. A látványos bemutatók – a műszaki mentés, az autók felgyújtása, majd habbal oltása – mindkét nap nagy sikert arattak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hangsúlyozván a felelősségviselés fontosságát, a szervezők társadalmi szerepvállalás gyanánt a jegybevétel 1 %-át a Motoros Mentő Alapítványnak ajánlották fel. Az első alakalommal megrendezett eseményhez képest kiemelkedően magas érdeklődésre tekintettel, a szervezők a jövő évre is tartogatnak meglepetéseket, akár az ország több pontján is. Elöljáróban annyit, hogy nem titkolt szándék a nemzetközi hírnév elérése…statoil verda napok 1059statoil verda napok 1228statoil verda napok 1324statoil verda napok 3049statoil verda napok 3273statoil verda napok 3471

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük