EseményekMotorkiállítás

Nyerd meg a belépőd a Magyar Motor-, és Hot Rod Autóépítő Bajnokságra

EMATBudapest egyik legexkluzívabb kiállítási helyszíne, a százéves Millenáris Csarnok ad helyet a különleges épített autóknak és motoroknak április 11-én.

Átadásának százéves évfordulóját ünneplő Ganz Üzemcsarnok Magyarország ipari fejlődésének nagyon fontos helyszíne volt. A budai gyárban számos kiemelkedő személyiség, Bláthy, Déri és Zipernowsky is fejlesztett járműveket. Idén ugyanitt 60 különleges épített motor és 40 autó versenyez a legjobbaknak járó díjakért, köztük több a volt keleti blokk járművéből készült alkotás.

A 22 díjat nemzetközi szakértő zsűri bírálja el, valamint maguk a versenyzők is beszállnak a szavazásba. Az EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója) a 14. Devils Motor Show, Közép-Európa legszínvonalasabb épített járműves kiállítása, ettől az évtől a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása. Az összdíjazás közel kétmillió Forint, a Zodiac díja összesen 2500 Euro.

Ha szeretnél részese leni ennek a színvonalas, különleges rendezvényenek, itt a lehetőség, hogy megnyerd a belépőjegyed. Ha tudod a választ arra, hogy mikor állítottak ki először Hot Rodokat a Devils Motor Shown, küldd el nekünk legkésőbb április 3-ig! A helyes megfejtők között 10 darab belépőt sorsolunk ki az Épített Motorok és Autók Találkozójára.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük