EseményekKiemeltMotoros túra

Tesztmotorozással egybekötött szülinapi túra a nyugati országrészben

Csajok a motoron 16. születésnapja Sopronban 2022Idén is méltóképpen ünnepeltük meg a Csajok a motoron 16. születésnapját. A soproni túrán újabb csajokkal ismerkedtünk meg, akikkel eddig csak az internet kötött össze. Ráadásul a közös motorozás is remekül sikerült.

Annak idején az elsődleges célom a Csajokamotoron.hu oldal létrehozásával az volt, hogy az ország különböző részein élő motoros nőket valahogy közelebb hozzam egymáshoz. Az internet erre remek felület, hamar ki is alakultak kisebb-nagyobb helyi baráti társaságok, akik azóta is együtt motoroznak.

A terv tehát bevált. De a motorozásban az is szuper, hogy olyanokkal is motorozhatsz együtt, akikel viszonylag messze laktok egymástól. Csak kell egy közös célpont, ahova mindenki szívesen elmegy.

A Csajok a motoron születésnapi túrái ezért vannak minden évben az ország más-más részében. Hiszen vannak, akik szívesen motoroznak sokat, de olyanok is akadnak, akik szívesen csatlakoznak a többiekhez helyben csak egy rövidebb túra erejéig. Bulizni meg trécselni mindenki szeret.

A legnagyobb félelem a tagok között még mindig az, hogy hogyan fognak beilleszkedni egy tapasztalt motoros csapatba, összeszokott lányok közé, vagy éppen egy nem összeszokott motoros csapat hogy tud biztonságosan együtt motorozni. Ilyenkor próbálom megnyugtatni a delikvenseket, hogy mindig figyelünk egymásra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még ha a tapasztaltabbaknak kihívást is jelent lassan menni hosszú kilométereken keresztül, egy évben egyszer-kétszer szívesen bevállajuk ezt az áldozatot a közös élmény kedvéért. Ráadásul a kezdők is így tudnak csak tapasztalatot szerezni.

Megyer és a motoros csajok: 7. Csam szülinap

Ebben az évben nem voltunk sokan a soproni túrán, és szerencsésnek mondhatom magunkat, hiszen csupa tapasztalt motoros csaj jött össze. Mindössze kettő A2-es jogosítvánnyalrendelkező tag volt (amúgy mindketten kis Rebellel), de ők is nagyon jól tudták tartani a tempót. Öröm volt nézni, ahogy együtt haladt a csapat végig rendezett cipzár alakzatban.

Képek a 16. szülinapi túráról a galériában

Eddig majdnem minden évben véletlenszerűen alakult ki a szülinapi túra célpontja. Mivel nem ragaszkodunk egy helyszínhez, bármi lehet, a lényeg, hogy az ország minden részére eljussunk előbb-utóbb.

Nézd meg, milyen volt a hangulat az idei szülinapi túrán!

 

Nincs még vége, lapozz a következő olalra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük