fbpx

Szülinapi Wellness Szarvason

csam szulinap 2012 2 84Eljött a rég várt dátum, amikor a Csajok a motoron fórumának tagjai felkerekedtek, hogy együtt ünnepeljenek a hatodik születésnap alkalmából.

 

Már megszokott, hogy minden évben más irányba indulunk, így lassan felfedezzük az egész országot. Idén az Alföldre esett a választás, ahol egy igazi csajos programban lehetett része minden résztvevőnek.

A három napos hosszú hétvégét péntek délelőtt indította a csapat eleje. A budapesti, illetve Pest-megyei részleg tíz órakor találkozott a kistarcsai kórház parkolójában, ahonnan végül négy motorral indultak el a buli helyszínére. Nagyjából ugyanebben az időben a keleti végeken is felkerekedtek a motoros csajok, hogy kora délután egyesítsék erőiket a buli helyszínén.

A hétvége egy másik nézőpontból A szarvasi Liget Wellness és Konferencia központ fényképen koránt sem adta vissza azt a látványt, amit élőben tapasztaltunk. A gyönyörű környezet, a szép, tiszta és nagyon modern apartmanházak, mintha direkt a hölgyek elképzelései alapján épültek volna.  Nem tartott sokáig belakni, otthonossá tenni őket.

Estére mindenki megérkezett, akit vártunk, úgyhogy a lányok szinte megfeledkezve a wellness szálloda adta lehetőségekről azonnal ismerkedni, beszélgetni kezdtek. A nyeregtáskákból előkerültek az otthonról hozott finom és színes italok, így késő éjjel lett, mire a nagy melegben először merült fel a fürdőzés ötlete, amit azonnal tett követett. 

Másnap szép komótosan indult a reggel. A közös reggeli után elindultunk felfedezni a különböző hőfokú medencéket, a masszázst, majd a Holt Kőrös vizében is megmártóztunk. Közben persze folyamatosan zajlott az eszmecsere, hiszen néhányan egy évvel ezelőtt találkoztak utoljára személyesen, mások pedig most először merészkedtek el egy ilyen csak csajos, motoros hétvégére. Szóval volt mit megbeszélni.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x