fbpx

Így lehetsz krossz versenyző

altAlexandra elmeséli, mi is kell ahhoz, hogy egy motorcross versenyen indulhasson az ember lánya.

Igazán egyszerűen elindulhatunk egy ilyen versenyen, mivel nem szükséges licenc. Így azok is indulhatnak, akik a hobbimotorosok, vagy akik csak most kezdték a motorozást.

Nincs teljesítménykorlát, azaz a köbcentik itt nem számítanak. Bármilyen cross-, enduro- vagy pitbike motor is alkalmas a versenyzésre. Nem kell előre jelentkezni sem, elég, ha a verseny napján odamegyünk, kitöltjük a nevezési lapot, fel rajtszámozzuk a motort és odatoljuk a gépátvételre.

Persze semmi sincs ingyen. A nevezési díj 4500 Ft egy versenyre, ezen felül pedig az első alkalommal ki kell fizetni 2000 Ft-ot, amivel az egész éves kartont kell megvenni. Két szabadedzés és két futam van.

A szabadedzések 15 percesek, a futamok pedig 15 percesek és 2 körösek. Általában a Junior 85 cm3 kategóriával indulnak a versenyek, de egy 15-20 fős mezőnyt már külön futamban indítanak. A díjazás: első 3 helyezett kupában, a 4-6. helyezettek éremben részesülnek, de ez változó.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a versenyeket, mert nagyon jó a hangulat a depoban, a versenyek látványosak és a kilátogató közönség között is sorsolnak ajándékokat.

Várunk mindenkit, aki szeretne versenyezni egy jót, vagy csak szeretné jól érezni magát!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x